Om os

Læs om os

Treat Esbjerg

Vi arbejder ud fra at helbrede den stressramte uden medicin og med en filosofi om at kroppens egen helbredelse er vejen frem. Den behandling du modtager i Treat Esbjerg er forebyggende, idet du bliver bevidst om dine ressourcer og valg i tilværelsen.

Stress er en subjektiv oplevelse, da alle reagerer forskelligt på de livsvilkår, der er i samfundet. Derfor tager vi i Treat Esbjerg  udgangspunkt i individet, præcis hvor de er.

Vi tager ansvar for dig i din stressbehandling. Vi arbejder med en kombination af samtaler, velvære massage og kropsterapi. Ingen krop er ens, ej heller vores sind.

Vi arbejder tæt sammen omkring den enkelte klient, så vi yder det optimale for klienten. Med andre ord hjælper vi dig hele vejen, og slipper dig først, når du har fået de behandlinger, du føler der er brug for.  Du vil opnå en selverkendelse, hvor små ændringer i tanke og handling, kan gøre den store forskel for et liv uden stress.

Efter mange års erfaring med behandling af mennesker, der har været ramt af stress, har vi erfaret at mange først søger hjælp for deres stress-symptomer, når de har fået en sygemelding. Det har bragt os sammen i klinikfællesskabet, Treat Esbjerg.

Vi har gennem årene henvist til hinanden, for at kunne hjælpe den stress-ramte bedst muligt. Vores faglige kompetencer står stærkest i fællesskab. Konceptet er unikt, fordi vi indtænker det hele menneske – fysisk, psykisk og social.