Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Førstehjælp til dig der lider af eksamens angst – og præstationsangst.

Er du klar til eksamen?
Ungdomsliv tilbyder et forløb til den studerende, der har udfordringer med eksamen. Krop, erkendelse og handling er nøgleordene vi arbejder ud fra.

Det er muligt at gøre noget ved eksamen og præsentationsangst:
•    Nogle studerende elsker adrenalin kick
•    For andre studerende er det forbundet med fysisk ubehag og negative tanker.
•    Eksamens angsten kan gøre at du mister overblikket og har svært ved at formulere dig. 

Nervøsitet
Symptomer som nervøsitet kan give en følelse af frygt for at fejle, ubehaget ved at præstere og efterfølgende at skulle vurderes. Vi hjælper dig med at holde overblikket, og holde fokus, samt giver dig redskaber du kan bruge når nervøsiteten tager over - med fokus på din vejtrækning, så du kan holde hovedet koldt. 

De studerende får… 
•    Oveblik over eksamen og angsten
•    Øget præstation til eksamen
•    Energi og overskud
•    Selvværd og selvtillid
•    Nedsat stress i kroppen
•    Styrke troen på dig selv
•    Struktur og overblik til forberedelse 
•    Balance i krop og sind

Mine mange års erfaring med unge, min nærværende tilgang til unge og mine faglige kompetencer som underviser og studie vejleder samt terapeut, har givet mig en stor indsigt i hvor vigtig det er at arbejde med en kombination af det fysiske og det mentale, da vi er forskellige som mennesker og det er derfor vigtig at have begge dele med så den unge får en god og lærerig oplevelse af at gå til eksamen. 

 

DET, DER SKAL TIL, ER AT FÅ HJÆLP TIL AT ARBEJDE MED DE INDRE FORESTILLINGER, OG DE FYSISKE BLOKERINGER.
 

Få overblikket over din eksamensangst.
HVORDAN GØR MAN SÅ DET? 

Tankerne er nøglen til at sætte din eksamens angst fri. 
Hvordan lukker man ned for negative tanker, som feks. jeg kan ikke huske hvad jeg skal sige. Tænk hvis de spørger om noget jeg ikke kan finde ud af osv. Jeg hjælper dig med at bryde disse tankemønstre og finder nye alternativer, så din energi bliver brugt på at du kan koncentrere dig om eksamen og forberedelsen op til eksamen. 
Ingen ting kommer af ingen ting, tanker er jo bare tanker.

Der er altid en eller flere grund til at mennesker bliver nervøse og bange, det samme gør sig gældende for eksamensangst og præsentationsangst. Der er altid en forhistorie, det kan være tidligere dårlige oplevelser ved en eksamen, negative tanker, nervøsitet, stress, anspændthed, kvale, svimmelhed, hovedpine som tager over så kroppen blokere for at holde fokus og kunne præstere optimalt. 
Det kan handle om forventningspres og ambitioner fra en selv eller ens omgivelser, det kan være svært at leve op til andres forventninger og det pres der ligger. Der er en god grund til at opsøge hjælp så du selv kan gøre noget for at mindske din angst og sætte dig selv fri, så du får en god oplevelse af eksamen. 
Følg dine drømme og tag fat om din angst, sæt dig selv fri af bekymringerne. Et godt liv i balance og ro kan styrke dig videre frem på livets vej så du kan opnå alt det du går og drømmer om. Ungdomsliv hjælper dig hele vejen! 
 

Forløb på 6 gange inkl. krops behandling og samtaler er 3595, kr. der kan betales over to gange.
 

Ungdomsliv har været i TVSYD om unges pres i forbindelse med eksamen, vil du høre mere om unges udfordringer og hvordan vi mærker vores krop når vi er presset, Ungdomsliv har lavet en workshop hvor de fik besøg af TVSYD. hør mere på linket herunder. 

https://www.tvsyd.dk/esbjerg/unge-kan-fa-hjaelp-til-klare-eksamen-uden-a...Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk
CVR: 38484664