Treat Esbjerg

En skov af velvære

Denne behandling er til dig der føler dig træt og ude af balance og har brug for at blive opløftet og få fornyet energi og overskud.

Der gives 100 kr i rabat til unge under 18 år og pensionister

Pris for en behandling (3 timer):

1995 kr.

En skov af velvære

Læs om behandlingen

Treat Esbjerg har udviklet sin helt egen specialbehandling, som er helt unik og skabt til dig som kvinde, som har brug for en meningsfuld pause hvor der virkelig er plads til dig og hele dig med alt hvad det indebærer.

Behandlingen er skabt ud fra 10 års behandler erfaring med mennesker i forskellige livskriser og lange sygdomsforløb, som trænger til en boost.

Behandlingen er sammensat ud fra de mest afslappende massage teknikker fra Polynesisk massage, Healingsmassage, hovedbundsmassage og aromaterapi, kraniosakral behandling, samt afspændingsteknikker, der gør jeg kommer rundt om hele dig og din krop.

Du er helt unik og derfor bliver behandlingen tilrettelagt efter dine behov og ønsker, og jeg har også mulighed for at guide dig. Du skal bare tage imod. 

Hos mig vil du bevæge dig ind i en tidløs tilstand hvor drømme og fantasi smelter sammen mens du får ladet dig selv op og bliver fornyet med fornyet energi og nærvær.

Når du giver dig selv denne velfortjente pause og omsorg og der er plads til at drømme, vil du opleve at dine tanker flyver af sted i mange positive retninger, og du vil komme i en tilstand der er euforisk, som du bliver nødt til at give dig selv.

 

Behandlingen kunne for eksempel bestå af:
– Infrarød behandling

– Kranio sakral behandling

– Blid, varm og healende luksusmassage over hele kroppen, samt japansk ansigtslifting, fodmassage og afsluttes med en hovedbundsmassage.

Inkl. forfriskning, vand/te og snack.

 

Glæd dig til en beroligende og nærværende oplevelse med varme og kropslig og mental velvære. 

Jeg glæder mig til at tage imod dig, at give dig en oplevelse du ej vil glemme.