Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

REN LIVSELIKSIR – PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Stressforeningen anslår, at 500.000 danskere føler sig udbrændte på jobbet pga. stress. Det koster danske virksomheder 1,5 mio. kr. om året i sygefraværsdage. Vi tror på, at vi kan være med til at halvere det tal inden 2025, selvom tendensen taler mod os. Ja, du læste rigtig; vi kan være med til at spare din arbejdsplads penge ved at støtte dig og dine kollegaer i at leve et liv fyldt med gnist, gejst og glæde – hver dag!

Med et Treat – Ren Livseliksir-foredrag på 1,5 time er vi i stand til at gøre hele arbejdspladsen bevidst omkring de områder af livet, som har en enormt indflydelse på livsglæden. Vi deler ud af vores værktøjskasse, så endnu flere kan blive langtidsfriske, gladere og få mere arbejdsglæde.

Dernæst kan der være interesse for at begynde at arbejde løbende med vaner, motivation, kost osv. fra nogle medarbejderes side. Her har vi udarbejdet forskellige pakker, som vi håber at arbejdspladsen vil støtte op om ved eventuelt at tilbyde egenbetaling gennem medarbejdernes løn.

Velvære/juice mix

For kun 679,2 kr./medarbejder i måneden kan vi gøre en kæmpe forskel med forebyggelsespakken. Denne pakke inkluderer en Treat Luksusvelvære eller en valgfri behandling med juice og nødder samt 4 juicedage i måneden.

Med den fulde løsning kan vi flytte bjerge. For kun 1239,2 kr./medarbejder i måneden inkluderes 2 valgfrie Treat Luksusvelvære eller behandlinger med juice og nødder, fri afbenyttelse af vores hold (grundtræning, afspænding, walk’n’talk m.m.) samt 8 juicedage i måneden.


All-in velvære

For kun 599,2 kr./medarbejder i måneden tilbydes ansatte en Treat Luksusvelvære eller behandling med juice og nødder samt fri afbenyttelse af vores hold (grundtræning, afspændingshold, walk’n’talk m.m.).

En anden mulighed er behandlingspakken, som er et 6-turs klippekort til Treat Luksusvelvære eller behandlinger inkl. juice og nødder til kun 3599,2 kr. Klippekortet er ikke personligt, så den kan bruges af alle arbejdspladsens ansatte.


Juice it up!

For den lette sum af 119,2 kr./juice i måneden (pr. 10. juice i ugen falder prisen med 5% til minimum 95,2 kr.) i måneden bringer vi flydende livseliksir (juice) en gang i ugen.


Rabatpakken

For kun 79,2 kr./medarbejder i måneden modtages et rabatkort, som giver hele 15% på alle produkter i Treat-regi.

Andet

Kontakt os for alternative løsninger, foredrag, workshops osv. Grib knoglen og ring på 30255885 eller 29930690 for mere eller send en mail til simon@treatesbjerg.dkTreat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
naervaer@treatesbjerg.dk