Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Få kroppen i balance og bedre sundhed

Boost dit immunforsvar og din sundhed.

Gør man ikke noget i forbindelse med at forbedre sin sundhed, risikerer man på sigt at komme til at kæmpe med sygdom . Derfor, vil vi hjælpe dig med at tage skeen i egen hånd og du kan tage ansvar for din egen sundhed, lad os have fokus på dig og DIN sundhed. Tag fat nu og vær ansvarlig for din egen sundhed - du kan få målt din sundheds tilstand med en test, som måler for 11 forskellige fedtsyrer i blodet og ligeledes se om den kost du spiser i dag, gør det for dig som din krop har brug for.

Aldrig har vi gået så meget op i sundhed som vi gør i dag, og aldrig har det været så svært at være forbruger.
En stor del af det mad vi indtager er forarbejdet, og der bruges plante olier som er med til at holdbarheden bliver optimeret. Men hvad har det af konsekvenser for os på den lange bane.
Det er umuligt at opnå balance i kroppen, alene ved at spise den ”rigtige” kost, og få de næringsstoffer som vores krop i dag ikke får af naturlig vej. Vi hjælper dig med et test baseret sundheds program, hvor vi garantere at du får din krop i balance indenfor 120 dage. Book en uforpligtende samtale med udgangs punkt i dig. Sundhed kommer inde fra og ud. 

 

Du får en normal:

  • Hjertefunktion
  • Hjernefunktion
  • Et rigtig godt immunforsvar
  • En alm. Tarmfunktion
  • Mere energi og overskud
  • Bedre søvn

Ønsker du et bedre helbred nu og i fremtiden så kontakt os på 29930690 så hjælper vi dig.

Vi glæder os til at videregive vores viden på en nem forståelig og lavpraktisk måde. Du kan gå direkte ind på vores online shop her:https://backoffice.zinzino.com/da-DK/BackOffice

 Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk
CVR: 38484664