Treat Esbjerg

Få kroppen i balance og bedre sundhed

Til dig der ønsker bedre helbred

Du får en normal hjertefunktion

Du får et rigtigt godt immunforsvar

Du får en almindelig tarmfunktion

Du får en bedre søvn

Balanceolie startpakke pris:

1495 kr.

Balance og sundhed

Læs om sundhedsprogrammet

Gør man ikke noget i forbindelse med at forbedre sin sundhed, risikerer man på sigt at komme til at kæmpe med sygdom. Derfor, vil vi hjælpe dig med at tage skeen i egen hånd så du kan tage ansvar for din egen sundhed. Lad os have fokus på dig og DIN sundhed.

Tag fat nu og vær ansvarlig for din egen sundhed – du kan få målt din sundheds tilstand med en test, som måler for 11 forskellige fedtsyrer i blodet og ligeledes se om den kost du spiser i dag, gør det for dig som din krop har brug for.

En stor del af det mad vi indtager er forarbejdet, og der bruges planteolier som er med til at holdbarheden i maden bliver optimeret. Men hvad har det af konsekvenser for os på den lange bane.
Det er umuligt at opnå balance i kroppen, alene ved at spise den ”rigtige” kost, og få de næringsstoffer som vores krop i dag ikke får af naturlig vej. Vi hjælper dig med et testbaseret sundhedsprogram, hvor vi garanterer at du får din krop i balance indenfor 120 dage. Sundhed kommer inde fra og ud.

Book en gratis, uforpligtende, 20 minutters samtale med udgangspunkt i dig, hvor du kan høre meget mere. Book din tid hos Lone på 29930690.