Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Med et forløb kan vi nå enormt langt og løbende lægge planen for hvordan, at du kommer dine udfordringer til livs. Dermed er vi med som støtte hele vejen igennem, og vi får mulighed for at bruge vores professionelle viden og værktøjer på tværs af behandlingsformerne. Forløbene starter ud med en introsamtale på 20-30 minutter, hvor vi kan blive klogere på din situation, vejlede dig og eventuelt indlede selve forløbet, hvis det giver mening. Herefter finder vi ud af hos hvilken behandler, at det vil være bedst for dig at starte.

Muligheden for at få forskellige øjne, ekspertise samt at arbejde løbende frem mod en målsætning oplever vi virkelig kan højne effekten. Ofte passer vores forløb rigtig godt på udfordringer som angst, depression, eksamensangst, hovedpine, stress, skilsmisser med videre. Du skal være mere end velkommen til at kontakte Lone på 29930690 for at høre mere.

Lone Husted

Jeg er en 57-årig ildsjæl med spidskompetence i, at møde dig dér hvor du er. Gennem motivation arbejder jeg med at skabe en tro på egne styrker. Tro på at vi kan mere end vi tror. Vi kan vende nederlag til styrker og finde den ressourcerne. Jeg er uddannet pædagog i 1994 og har siden arbejdet med sårbare unge og deres familier, som støttekontaktperson, som AKT-lærer og UU-vejleder. De seneste 5 år har jeg udviklet Treat (tidl. Esbjerg Stressklinik), hvor jeg har specialiseret mig i vanskelige livssituationer, som stress og angst, depression. Hertil har jeg udvidet mine kompetencer i form af uddannelse inden for, life and business coach ved Manning Inspire, kognitivterapi adfærdsterapi i Århus, gestaltterapi.Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
naervaer@treatesbjerg.dk