Treat Esbjerg

Frekvensbehandling

10 gode grunde til at blive testet med metatron hospital

Undersøger alle organer i den menneskelige krop inden for et besøg

Opdager sygdomme på et tidligt tidspunkt. Den intuitive grænseflade tillader volumentest af organer, væv, celler og kromosomer for at bestemme årsagen til sygdommen.

NLS-diagnostik giver højere nøjagtighed end andre enhedsmetoder: ekkograf, tomograf, kernemagnetisk resonans og så videre.

Bevist sikkert og komfortabelt. Forårsager ikke ubehag eller helbredsskader. Det er ikke-invasivt, uden penetration, ingen bestråling og intet behov for sekretionsteknik til undersøgelse

Detekterer en lang række parasitter, bakterier, vira og svampe

Udfører håranalyse - fastslår mangler og toksiske niveauer af mineraler, sporstoffer og tungmetaller

Identifikation af allergener

Høj grad af visualisering med 4D

Vegeto-test for tolerance over for fødevarer og drikkevarer

Styring af behandlings- og rehabiliteringsprocessen

Det sparer en masse tid og penge fra at turnere til tætte specialister, hospitaler og laboratorier

En diagnosticering af hele kroppen og behandling af to timers varighed, koster 2000 kr. inkl. moms.

Frekvensbehandling

Læs om forløbet

Alle oplysninger om alle kroppens organers tilstand, leveres af den undersøgte persons hjerne. Der anvendes specielle triggersensorer i form af hovedtelefoner, der placeres på tindingeknoglerne. Gennem en speciel, kraftfuld Metapathia HOSPITAL-software visualiseres den resulterende information på skærmen i form af tredimensionelle modeller af organer, væv og celler. Et specifikt system af markører bruges til at markere deres nuværende status – normal eller ikke normal.

Metatron Hospital har en meget stor database med alle organers normale (sunde) frekvenser. Ved scanning sammenligner Metatron Hospital den aflæste frekvens med den sunde frekvens fra databasen og markerer det specifikke sted på organet som scannes.

Både scanning og behandling er på ingen måde farlig at bruge, dog er der undtagelser – Børn under syv år, folk diagnosticeret med epilepsi, gravide, folk som har indopereret pacemaker eller hjerte opereret for nylig bør ikke bruge maskinen.

 

Metatron hospital vil opdage organers dysfunktion, også på et meget tidligt tidspunkt, så selvom man føler sig rask, kan maskinen altså fortælle en at man måske kan få et problem på sigt og hvordan man så kan handle derefter.

Efter helbredsundersøgelsen får man en Smart-rapport tilsendt på mail på engelsk.

NLS Diagnostics indhenter information om en patientens helbredstilstand ved hjælp af en unik medicinsk computer-softwarepakke. Dataene er en objektiv tilstand af krops væv, celler og hormoner som transmitteres i realtid og afkodes øjeblikkeligt i form af specifik diagnose og anbefalinger.

Mulighed for behandling, både med Metatron Hospital og med andet frekvens udstyr, men det er en langsommelig proces, det er ikke gjort med kun en behandling.