Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Handelsbetingelser

  1. Fortrydelsesret:

Købet kan fortrydes frem til kl. 09.00 på dagen, hvor produktet er bestilt til. Bemærk dette gælder ikke behandlinger, hold og events.
 

  1. Reklamationsret:

For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode (3 dage efter modtagelse ved juice).

 

  1. Betalingsvilkår:

Der kan betales med kort (Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, Diners Club og Dankort) samt PayPal og MobilePay. Priserne er inkl. moms og beløbet trækkes på

modtagelsesdagen. Der kan handles i alle de valutaer, som udbyderen (ePay) understøtter.

 

  1. Leveringsbetingelser:

Man skal senest bestillet et produkt (juice) dagen før modtagelse. Dette gælder både for afhentning og levering. Ved afhentning skal juice afhentes i tidsrummet 10-12. Ved levering leveres juicen i tidsrummet 12-17. Levering koster 29 kr.

 

  1. Firmaoplysninger:

ESK Drift IVS

CVR. 38484664

Kystparken 78

6710 Esbjerg V

 

  1. Persondatapolitik/Privatlivspolitik:

Vi indsamler kun de persondata om kunden, som vi skal bruge for at gøre en handel.

Der registreres et unikt ID, som gemmes i to år, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Der anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren, som gemmes i en dag.

Benyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer - Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans og sker sessionsvis.Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
naervaer@treatesbjerg.dk