Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Japansk Ansigt Lifting m/ ekstra glød

Japansk Lifting er en ansigtszoneterapi, som kan skabe balance, sætte gang i kroppens udrensning og give huden fugt og glød. Der arbejdes blidt ind i huden med olier. I nogen kredse kendes det som det naturlige alternative til botox og fillers. Anti-aging eller ej. Det er ren velvære og afslapning.

Hvad er Japansk Ansigt lifting?
Lækker selvforkælelse med afspænding, zoneterapi og afslapning i ét. Det er en unik behandlingsform for både mænd og kvinder, der på én gang glatter, løfter og afspænder dit ansigt. Det giver et naturligt ansigtsløft, øger blodcirkulationen, og giver en bedring af fugtbalancen. Affaldsstofferne drænes væk, og de døde hudceller afstødes, samtidig med at ansigtsmusklerne afstresses.

Der sættes derudover gang i en udrensning i hele kroppen. Er der en ubalance i kroppen, kommer der balance, så både kroppen og huden får det meget bedre.
Behandlingen virker forebyggende på hudens ældningstegn. Selv om behandlingen kun udføres i ansigtet, har den også en stimulerende og gavnlig virkning på hele din krop og dit generelle velbefindende.

Det glatter, løfter og afspænder dit ansigts muskler, og du får et mere afslappet udseende, da behandlingen giver større blodgennemstrømning – og derved en smukkere glød og energi.
Trenden i dag med at passe på sin krop og leve sundt, spise rigtigt, dyrke motion, og sove godt hænger også sammen med en god ansigtspleje – og gode ansigtspleje produkter forstærker dette. 

Behandlingen er yderst behagelig og virker meget afstressende for både krop og sind – ren selvforkælelse!
Du kommer i en dejlig meditativ tilstand under behandlingen, og der er stor sandsynlighed for, at du vil svæve hele vejen hjem fra klinikken.

Sådan virker behandlingen
Via nervepunkter, akupunkturpunkter og reflekszoner i ansigtet samarbejdes med centralnervesystemet om at behandle en lang række fysiske og neurologiske sygdomme/symptomer på meget effektiv vis.
Med ansigtszoneterapi arbejdes primært med at fjerne ÅRSAGEN til sygdomme og ikke blot de heraf opståede symptomer i kroppen.Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk
CVR: 38484664