Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Kranio-Sakral behandling sænker kroppens stressniveau og kan afhjælpe følgevirkninger af slag, dårlige arbejdsstillinger og smerter i kroppen.

Kranio-Sakral er en blid og dybtgående behandlingsform, hvor behandleren får afdækket klientens problematikker, og arbejder med kroppens egne ressourcer for at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Behandlingsformen udspringer fra en osteopatisk (manuel medicinsk) metode, der har dokumenteret en bevægelighed mellem kranieknoglerne. Disse opdagelser førte til skabelsen af en række teknikker, som blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

Kraniosekral behandling bliver mere og mere udbredt som behandlingsform, både til børn og voksne. Kranio Sakral terapi er en meget blid og effektiv behandlingsform, hvor man forsøger at skabe bedre balance omkring kraniet, selve rygsøjle og nervesystemet der løber igennem. Behandleren arbejdes dermed dybdegående med at påvirke kroppens egne ressourcer. Ved at trykke og korrigere blidt på bestemte punkter på kraniet, udspænde kranie leddene, mobilisere knoglerne blidt. Derudover er selve ansigtet og musklerne og knoglerne i ansigtet, rygsøjlen og korsbenet og kæben altid en overordnet del af Kraniosekral behandling.

Det er denne ubalance, som de manuelle tryk og stræk på bestemte steder på kraniet, rygsøjlen og korsbenet skal behandle, så der igen kan komme en bedre og optimal balance i kroppen. Behandleren forsøger dermed at fjerne spændinger og blokeringer i kroppen.
Kranio Sakral terapi anvendes mod en lang række gener og lidelser af både psykisk og fysisk art. Det kan også bruges til at fremme balance og velbehag i krop og sind generelt.

Kranio Sakral terapi har ofte en god effekt på symptomer såsom:

  • Stress, uro i kroppen
  • Hormonelle ubalancer
  • Tandgener og kæbe spændinger
  • Problemer med nakke og rygsmerter
  • Hovedpine og migræne
  • Smerter i kroppen

500 kr pr. behandling eller 6 behandlinger for 2800 kr.


Kranio-Sakral behandling inkl. en samtale med fokus på dit helbred og hvad du har brug for af vejledning omkring øvelser og lignende efter behov.

75 min - Din pris 750 kr.Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk
CVR: 38484664