Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Du vil lære en massageform, som fokuserer på glæde og bevægelse og sætter energier i bevægelse, så kroppen får en chance for at helbrede sig selv. Du lærer at give og modtage en massage, og får en indføring i HUNA – filosofiens syv principper, og dermed redskaber til at arbejde med energier som giver dig glæde og overskud. Der undervises på små hold max 6 på et hold.

I tiden mellem kurserne er det vigtigt, at du øver dig på massagen, koordinering af trin og armenes bevægelse i samklang med musikken.

Når du afslutter første 2 moduler, har du lært at give en fuld kropsmassage med bevægelse og det energi – flow som er massagens særpræg, samt en indføring i HUNA -filosofien og redskaber til bevidstgørelse.

Kursusindhold:

Modul 1.: 

Vi arbejder med de grundlæggende teknikker i den polynesiske massage.Herunder lærer du at give og modtage en massage på kroppens bagside. Du lærer at koordinere armenes flow med bevægelse således, at der er harmoni og rytme i massagen.

Afbalancering af kroppens energicentre introduceres.

Du får en indføring i Huna – filosofien og vi arbejder med sammenhæng mellem det mentale og det kropslige ,samt etik og nærvær i kontakten til den person som du giver massagen.

Modul 2.:

Du lærer at give og modtage en massage på kroppens forside samt ansigtsmassage,for til slut at give en hel kropsmassage

Der arbejdes fortsat med flow og bevægelserne i massagen og dens indflydelse på det fysiske og mentale.

Under Huna -filososfien arbejdes der med de 7 pricipper ,tankens indflydelse på vort velbefindende.Der arbejdes med bekræftelse som et redskab til forandring af stresede tankemønstre.

Sidst men ikke mindst er der klinikarbejde – hvordan kommer jeg igang, hvad skal jeg bruge?

Tilmelding og det praktiske.

Varighed:

Der er 2 moduler hver på 1 kursusdage a 8 timer plus træning.

Kursussted:

Kurset afholdes lørdag d 30.03 og anden modul d 13.04 fra 9 til 17 hos Treat Esbjerg i Danmarksgade 26 B i Esbjerg.

Forplejning:

Vi mødes kl 9.00 og starter med en lille frisk morgen anretning med kaffe og te, med hjemmelavet juice, der er kræset med nogle af vore egne unikke produkter fra klinikken. Der er inkl frokost samt eftermiddags kaffe kage begge dage. 

Kursuspris inkl matrialer og forplejning.

3.495 kr for 2. moduler. Mobilpay på 16084

Tilmelding her eller på 29930690Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
naervaer@treatesbjerg.dk