Treat Esbjerg

Birte Kruse

Kropsterapeut

Om mig

Mit navn er Birte og jeg er ved at uddanne mig som Kropsterapeut via Totum. Jeg er uddannet Social- og Sundhedsassistent og har arbejdet med mennesker i mange år. Jeg har i de seneste år været gennem forskellige coachingforløb og arbejdet med mit indre barn, hvor jeg har opbygget flere forskellige værktøjer for at skabe et godt mindset. Det, der manglede for mig, var et værktøj der inkluderede kroppen med i processen. Jeg søgte, efter noget der behandlede mennesket holistisk.Noget, hvor jeg kunne arbejde med både krop og psyke, da begge hænger sammen som en helhed.

I 2012 fik jeg en diskusprolaps i lænden. Jeg havde smerter i lænden hele tiden, kunne ikke selv tage tøj på og heller ikke sove om natten.

Jeg gik til fysioterapi i 3 måneder. I starten fik jeg bare mere smerter, selvom jeg lavede mine øvelser. Jeg var næsten ved at give op. Jeg begyndte at søge efter andre muligheder for at får et supplement til de øvelser jeg i forvejen lavede. Jeg fik et forløb hos en Kropsterepeut og efter et stykke tid fik jeg det bedre, indtil smerterne helt var forsvundet.

Jeg tilbyder:

– Kropterapi (Læs mere under behandlinger)

 

Se mere på min hjemmeside: birtekruse.net