Treat Esbjerg

Birte Kruse

Kropsterapeut

Om mig

Mit navn er Birte og jeg er ved at uddanne mig som Kropsterapeut via Totum. Jeg er uddannet Social- og Sundhedsassistent og har arbejdet med mennesker i mange år. Jeg har i de seneste år været gennem forskellige coachingforløb og arbejdet med mit indre barn, hvor jeg har opbygget flere forskellige værktøjer for at skabe et godt mindset. Det, der manglede for mig, var et værktøj der inkluderede kroppen med i processen. Jeg søgte, efter noget der behandlede mennesket holistisk.Noget, hvor jeg kunne arbejde med både krop og psyke, da begge hænger sammen som en helhed.

I 2012 fik jeg en diskusprolaps i lænden. Jeg havde smerter i lænden hele tiden, kunne ikke selv tage tøj på og heller ikke sove om natten.

Jeg gik til fysioterapi i 3 måneder. I starten fik jeg bare mere smerter, selvom jeg lavede mine øvelser. Jeg var næsten ved at give op. Jeg begyndte at søge efter andre muligheder for at får et supplement til de øvelser jeg i forvejen lavede. Jeg fik et forløb hos en Kropsterepeut og efter et stykke tid fik jeg det bedre, indtil smerterne helt var forsvundet.

Jeg tilbyder:

– Kropsterapi (Læs mere under behandlinger)

 

Se mere på min hjemmeside: birtekruse.net

Kundeudtalelser

Se hvad mine kunder siger

Jeg kan varmt anbefale...

Birte Kruse kropsterapi, hun er grundig og dygtig med sine behandlinger og god til at forklare hvad hun gr og hvorfor det hjælper. Birte er meget venlig og forstående over for min situation.

– Elmar Lund Kristensen

Birte er utrolig dygtig...

og meget grundig. Jeg led meget af hovedpine inden jeg begyndte behandlingen og efter bare 2 behandlinger er der en meget mærkbar virkning. Birte er god til at spørge ind til hvordan man har det og får en til at føle sig godt til rette, hun er meget professionel og jeg kan varmt anbefale Birte Kruse kropsterapi.

-Gitte Grejsen

Birte aflæser en masse ting...

som hun bare fornemmer og mærker. Jeg er altid gået fra Birte med en følelse af, at de anspændte skuldre gled en lille smule længere ned. Desuden har jeg fået en bedre forbindelse mellem krop og sind og er blevet klogere på mig selv. Birte behandler i trygge rammer, hvor der er plads til alle slags følelser. Jeg kan ikke andet end give hende mine varmeste anbefalinger og et kæmpe tak for alt den gode behandling jeg har modtaget af hende!

– Svenja Ohne