Treat Esbjerg

Lone Husted

Indehaver af Treat Esbjerg

Tankementor/coach

Kranio-sakral terapeut

Velværesbehandler

Indehaver af Treat Esbjerg

Om mig

Mit navn er Lone Husted og jeg er uddannet pædagog. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at få mere livskvalitet, derfor valgte jeg at blive lifecoach, kognitiv terapeut og kropsbehandler. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe folk i forskellige livssituationer. Den erfaring jeg har fået efter mange år med unge og familier, har gjort at jeg ved lige præcis hvordan jeg kan støtte dig på din vej i livet.

Jeg har de sidste 6 år specialiseret mig i et koncept med fokus på det enkelte menneske, og samspillet mellem krop og sind. Min livsfilosofi handler om at se det hele menneske, da ingen mennesker er ens. Jeg tager altid udgangspunkt i dig og der hvor du er, med udgangspunkt i det fysiske og psykiske og at sundhed og ernæring hænger sammen. Når jeg arbejder med mennesker der har forskellige udfordringer og behov – så bliver det et helt unikt forløb der er skræddersyet til lige netop deres behov både fysisk og psykisk.

Min tilgang er at møde dig med stor respekt, nærvær og empati. Jeg hjælper dig til at finde en afklaring på hvad der fylder i dig og hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe en balance i dit liv og komme fra a til b, så du selv finder de svar du har brug for. Jeg står ved din side og motiverer og inspirerer dig til at nå dine mål.

 

Min baggrund…

•    Uddannet pædagog

•    Manning Inspire: Life Coach uddannelse

•    Rybners: Fastholdelses Coach – samtaler individuelt og på klassen Esbjerg Gymnasium

•    Ribe Handelsskole

•    UU-Esbjerg: Unge og special vejleder

•    Nordvangskolen: AKT-Medarbejder – mit arbejde bestod i at opbygge en relation med børn, unge og lærere for derved at skabe et tillidsforhold

•    Fanø efterskole: Studievejleder, specialklasselærer samt kontaktperson