Treat Esbjerg

Maj-Britt Jensen

Zoneterapeut

Om mig

Jeg hedder Maj-Britt. Den 10/12-2022 fik jeg mit diplom som RAB-godkendt Traditionel kinesisk Zoneterapeut.

Jeg sadlede om fra blomsterdekoratør gennem 20 år, til at blive zoneterapeut som har lagt latent i skuffen igennem noget tid. Jeg har altid befundet mig godt i det at servicere mine kunder i forbindelse med mit gamle fag. Som zoneterapeut har jeg stadig muligheden for at gøre dette og drage omsorg for mine klienter.

Hvad er Zoneterapi?

Zoneterapi er refleksterapi altså et direkte spejl billede af dine fødder. Ved blide tryk på zoner og punkter på under og oversiden af fødderne kan man skabe et frit flow i systemet og genoprette ubalancer i kroppen. Ved denne proces sætter kroppen i gang med at helbrede sig selv.

Der arbejdes også med meridianbaner også kaldet energibaner. Se det som man nogle gange siger hvis lyset blinker “der er nok knuder på ledningen” ja hvis der er “knuder”/blokeringer i de baner skabes der en ubalance. Dette afhjælpes med zoneterapi, akupunktur punkter eller ved at “stryge” meridianerne, jeg har nemlig flere valgmuligheder i forbindelse med en behandling.

Zoneterapi kan afhjælpe:

 • Allergi/Astma
 • Migræne/Hovedpine
 • Søvnforstyrrelser
 • Ømme muskler/Led
 • Stress
 • Lindre/Mindske gener ved overgangsalder
 • Fordøjelsesproblemer
 • Tinitus og andre ørelidelser
 • Øjenlidelser
 • Korrektion af ulige lange ben
 • Og meget mere…

Det er individuelt hvor mange behandlinger der skal til, men efter 3-5 behandlinger viser der sig højst sandsynligt en synlig effekt. Jeg arbejder med hele mennesket og fokuserer ikke kun på et problem, da alting hænger sammen.

Første gang du kommer i klinikken, afsætter jeg 1 time og 30 minutter til dig (inklusiv behandling). Vi får en uddybende snak om de udfordringer /problemer du måtte have og hvilke ting der har første prioritet.

Dette gør jeg for at jeg kan skræddersy en behandlingsplan der passer netop til dig.

Ved andet besøg har jeg planen klar og behandler dig ud fra denne.

Kort og godt : Zoneterapi hjælper kroppen til at skabe balance og kan benyttes af alle.

Zoneterapi 0-1 år
20 minutter 150,00

Zoneterapi til baby har god effekt i forhold til:

 • Øresmerter
 • Kollik
 • At styrke immunforsvaret
 • Dårlig søvn

 

🌸Maj/Juni Tilbud 🌸
Jeg søger 6 personer der døjer med fordøjelsen, som ønsker at gøre noget ved disse gener – og vil have det til en rigtig god pris!🤩
Dette er til folk som døjer med:
👉 Fornøjelses problemer
👉Begrænsninger i dagligdagen på grund af gener
Hvis det er dig, så vil jeg tilbyde dig følgende:
✅ 45 min zoneterapi
✅Frigør din krops for gener
✅Du føler dig lettere og får mere energi efter zoneterapien
Normal tager jeg 525 kr. for dette, men vil tilbyde det til de 6 første for kun 425 kr.👀🌱