Treat Esbjerg

Tina Revelius

Klangmassage

Klang- og Gong meditation

Øreakupunktur

Om mig

Jeg er indehaver af Klang & Velvære og er en del af det fantastiske fællesskab hos Treat, Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg. Her er jeg at finde i klinikken efter aftale. 

 I 2021/2022 gennemførte jeg Klangbehandleruddannelsen hos dygtige Anne Viese, som er indehaver af Klang-oplevelser i Odense.
Uddannelsen består af 63 lektioner indenfor klangmassage, Klangmeditation og Klanghealing. 

I 2023 har jeg deltaget på Gongspiller uddannelsen hos Charlotte Bom som er indehaver af Yoga Hjørnet på Christianshavn. 

Hvad er klangmassage? 
Klangmassage er en terapeutisk metode, der bruger lydbølger til at fremme afslapning og velvære. Ved at slå terapi klangskålene an, skabes harmoniske lydbølger, som tilfører ro til kroppens nervesystem.
Gennem resonans og vibrationer, der spredes gennem kroppen, kan klangmassage løsne spændinger og blokeringer, stimulere kroppens energi flow og give støtte til dyb afslapning.
Klangmassage kan skabe fornyet energi og give en bedre søvn.

Klangskåles og syngeskåles frekvenser, vibrationer og klange, svinger tone mæssigt med Hertz frekvenser og lydbølger, som får krop og sind i balance, så du bliver rolig og afspændt på en nænsom og blid måde.

Hvordan foregår behandlingen:
Du ligger på massagebriksen i eget afslappet tøj. (Undgå tøj med uld)
Jeg bruger forskellige størrelser klangskåle af mærket Peter Hess, som placeres forskellige steder på kroppen. Du vil blive masseret på forsiden og på bagsiden af kroppen, på hænder og under fødderne. En fantastisk behagelig og mild massageform.  

Hvad er Gongspil: 
Gongspil er en af de fineste former for healing og meditation, der bringer fornyet ro og kontakt til vores inderste. 
Hjernen har svært ved at placere Gongens skiftende frekvenser og slipper derfor hurtigt kontrollen. Derfor er det let, at glide ind i meditativ tilstand. 
Du vil opleve og mærke gongen til mine klangmeditationer.  

 

Mit ønske er at hjælpe dig til bedre velbefindende 

Klangenes lydbølger kan hjælpe med: 

•    Bedre velbefindende
•    Løsne spændinger og blokeringer
•    Fjerne ømheder og ubehag 
•    Bedre søvn
•    Mere energi og overskud
•    Balance og ro til kroppen

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til et bedre og energifyldt liv!

Book en tid til en klangbehandling på nedenstående link eller kontakt mig direkte på sms tlf. 4098 6157 for nærmere aftale.

Følg gerne min Facebook side Klang & Velvære for inspiration og her vil du altid kunne se nye tider til klangmeditation.