Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

I tiden som Esbjerg Stressklinik blev vi knivskarpe til at arbejde med mennesker i livskriser. Der er dog utvivlsomt et enormt behov for mere forbyggende arbejde med nedtrykthed, angst, depression & stress, hvorfor det føltes naturligt at bygge et bredere koncept. I et samarbejde i forlængelse af den tidligere High on Life Juicebar (fra Streetfood) blev Treat Esbjerg til. Med Treat kan vi for alvor gøre en forskel inden for mental & fysisk sundhed og altså i højere grad bidrage til et gladere, sundere og sjovere Danmark.

Vores værdier er livsglæde, nærvær og tillid. Og det er netop den synergi, som vi prøver at skabe i alt hvad vi laver samt vores fantastisk inspirerende rammer i Danmarksgade. Vi har en bred pallette af behandlingsformer, forløb, borgertilbud, arrangementer, slowjuices, kost- og sundhedsprodukter. Det er vores fornemmeste opgave at tilpasse os løbende ud fra visionen et Esbjerg i bedre trivsel og balance.

 

Vi glæder os meget til at finde ud af hvordan vi kan gøre dit liv bedre. Og husk. Vi går med glæde den ekstra mil for at se dit smil!

Indehaver af Treat Esbjerg Lone Husted:
Min tilgang som coach er med 25 års erfaring med mennesker  i forskellige livssituationer. Jeg har de sidste 6 år specialiseret mig i et koncept med fokus på det enkelte menneske, med en filosofi omkring at krop og psyke hænger sammen, min tilgang er at møde dig med stor respekt, nærvær og empati. Med nærværende spørgsmål og  medfølelse, hjælper jeg dig til en afklaring hvad der fylder i dig, og hvordan jeg kan hjælpe dig fra a til b, så du selv finder de svar du har brug for, der hvor du er med nærvær, omsorg, støtte og hjælpe dig der hvor du er. Det er vigtig for mig at jeg støtter dig på en respekt fuld måde i din livsrejse, jeg står ved din side og motivere og inspirere dig til at nå dine mål.

Jeg startede min selvstændige rejse med at udvikle Esbjerg stressklinik, hvor jeg havde et skønt og givende samarbejde med, Trine Pelle som er Psykomotorisk krops behandler, og sammen udviklede vi et forløb til stress ramte, vi hjalp mange mennesker ud af stress. Jeg blev senere optaget af at udvikle et koncept hvor jeg arbejdede med forebyggende, jeg har stor erfaring og viden inden for sundhed og ernæring som er en stor del af min forebyggelse strategi.

Book nu

Nadja Severin Jensen

Ansigt´s kærlighed & Fodvelvære

Jeg hedder Nadja Severen Jensen 32 år gammel og bosiddende i Esbjerg

Jeg har taget nogle forskellige kurser i velvær's behandlinger
Japansk lifting, Saltsten massage samt
Polynesisk velvær's massage og fodmassage

For mig er en behandling ikke "bare" en behandling, det er så meget mere end det.
For mig er det vigtigt at kundens behov er i fokus og de føler sig trygge. Jeg vil gerne gøre en forskel og sætter en ære i, at give mine kunder den bedste oplevelse. Så de går herfra med fornyet og skøn energi. At de mærker deres krop på en sund måde og at de føler de er kommer ned i gear.

Book nu

Metakognitiv terapi er fremtidens mest effektive psykologiske og terapeutisk behandling, når det gælder angst og depression. Behandlingen bliver nu også anbefalet af lægerne.

Helbredelses effekten af terapien er fantastisk, og du vil i løbet af 3-4 samtaler opleve, at dine symptomer på angst og depression forsvinder.

Listen af faktorer på angst og depression er lang, og enkelte af symptomerne kender du måske kun flygtigt, andre har du haft længe.

Symptomerne kan fx være:

  • Tankemylder, hvor du grubler eller bekymrer dig
  • Koncentrations- og hukommelsesbesvær
  • Trykken i brystet
  • Knuge i maven
  • Svært ved at falde i søvn
  • Tristhed
  • Manglende lyst til socialt samvær.
Book nu

Camilla Højgaard

FYSISK & MENTAL TRÆNINGS FORLØB
MED PERSONLIG TRÆNER

4 – 8 - 12 UGER

PERSONLIGT FORLØB – ET SPARK TIL EN SUNDERE LIVSSTIL

Er du klar til at prioriter dig selv og ændre din livsstil, så lad mig hjælpe dig med at finde din indre POWER frem, så du en gang for alle kan komme i mål med din forandring, samt få værktøjer som du selv kan hive frem når du skal ud og stå på egne ben!

HVAD KAN DU SÅ FORVENTE?

Alle forløb er intensive og du committer dig 100 %. Vi træner 2 gange om ugen. Vi træner styrketræning, så din krop bliver stærkere og bruger konditionstræning til at booste din form, flytte din ydeevne og sidst men ikke mindst skabe et bedre humør. Udover dette vil der 1 gang pr uge efter træning være 60 min coaching, for at få det mentale med. Træningen kan ikke stå selv hvis du virkeligt vil have en permanent forandring. Vi må ændre på gamle vaner og mønstre for at skabe en forandring. Har du nogle hæmmende overbevisninger, som er skyld i du ikke når dine mål, tar vi fat omkring det.

HVEM PRIORITERE EN PERSONLIG TRÆNER?

- dig der ønsker vægttab

- dig der vil øge muskelmasse

- dig som vil have et bedre selvværd

- dig der ønsker mere energi og overskud i hverdagen

- dig der gerne vil være mere aktiv

- dig som ønsker at blive stærkere både fysisk og mentalt

- dig som er nysgerrig på at finde ud af, hvorfor du ikke er nået i mål før.

- dig som godt ved Quick Fix ikke findes og derfor tar` udfordringen op kæmper

- dig som sætter dig selv vigtigst i DIT liv, og tar`ACTION NU!!

Book nuTreat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk