Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

I tiden som Esbjerg Stressklinik blev vi knivskarpe til at arbejde med mennesker i livskriser. Der er dog utvivlsomt et enormt behov for mere forbyggende arbejde med nedtrykthed, angst, depression & stress, hvorfor det føltes naturligt at bygge et bredere koncept. I et samarbejde i forlængelse af den tidligere High on Life Juicebar (fra Streetfood) blev Treat Esbjerg til. Med Treat kan vi for alvor gøre en forskel inden for mental & fysisk sundhed og altså i højere grad bidrage til et gladere, sundere og sjovere Danmark.

Vores værdier er livsglæde, nærvær og tillid. Og det er netop den synergi, som vi prøver at skabe i alt hvad vi laver samt vores fantastisk inspirerende rammer i Danmarksgade. Vi har en bred pallette af behandlingsformer, forløb, borgertilbud, arrangementer, slowjuices, kost- og sundhedsprodukter. Det er vores fornemmeste opgave at tilpasse os løbende ud fra visionen et Esbjerg i bedre trivsel og balance.

 

Vi glæder os meget til at finde ud af hvordan vi kan gøre dit liv bedre. Og husk. Vi går med glæde den ekstra mil for at se dit smil!

Lone Husted - Kundechef, coach, terapeut & massør

Jeg er en 57-årig ildsjæl med spidskompetencer i at møde og støtte mennesker lige dér hvor, at de er og motivere dem så de genfinder troen på egne evner. Som aktiv lytter støtter og hjælper jeg til at vende nederlag til styrker, finde den egne ressourcer.

På den private front er bosat i Sædding med min mand og mine to børn. I 1994 blev jeg uddannet pædagog og har siden arbejdet med sårbare unge og deres familier, både som støttekontaktperson, AKT-lærer og senere UU-vejleder.

De seneste 5 år har jeg udviklet Esbjerg Stressklinik, hvor jeg har specialiseret mig i vanskelige livssituationer som stress, angst og depressive tilstande. Hertil har jeg udvidet mine kompetencer i form af uddannelsen som Life & Business Coach ved Manning Inspire, kognitivterapi adfærdsterapi i Århus og gestaltterapi.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker frem mod sine mål og drømme med respekt, imødekommenhed og forståelse.

Book nu

Thomas Skjold Munch - Body SDS & Grundtræning

Thomas er navnet og i København har jeg hjemme. For mig er det en kæmpe glæde at være blevet en del af Treat – blandt andet fordi mine ture til vestkysten kan noget helt specielt!

Jeg møder dig dér, hvor du er. Det vil sige, at mine behandlinger altid er indfølende og jeg respekterer dine grænser. Hvis det er første gang, du kommer, fortæller jeg om, hvad du kan forvente at mærke undervejs. I og med at du er unik varierer oplevelsen fra person til person og fra behandling til behandling. Min behandling handler om at bringe dig i tættere kontakt med din krop, da den bedst ved, hvad du har brug for og ikke har brug for. En stor del af behandlingen handler om at få dig til at trække vejret dybere ned i kroppen og mærke den. På briksen bliver dine muskler, led og dit åndedrag bragt i samklang gennem rytmisk pulsering og tryk ind i dine forskellige spændinger.

Mange af mine kunder beskriver, at de føler sig 20 kilo lettere efter en behandling.

Book nu

Bente Bendix

Udd. Socialrådgiver og sygeplejerske, Coach, Kognitiv terapeut.

Book nu

Simon Tykgaard Husted - Juicemand

Er den der nature kind of guy, der lever livet i overhalingsbanen med iværksætteri og en kost bestående af vild fed fisk med broccoli og en kop kaffe til "break fast" og en grøn laban af en low-carb-high-fat smoofie til frokost!

Mine nærmeste beskriver mig ofte som positiv, energisk og handlende. I september måned 2018 rev jeg mine fastgroede københavnske rødder op og flyttede hjem til Vestjyllands hovedstad, Esbjerg, hvor mine forældre bor. Det gjorde jeg for at udleve en drøm om at hjælpe flere mennesker til at leve et liv med endnu mere livskvalitet ud fra min viden om kosten.

Jeg tror på det handler om ikke at tage livet så højtideligt, men bare at følge med i nuet og se hvad turen bringer med et stor fed smil på læben.

Book nu

Ragni Narum - Body, SDS, Fysioterapi & Treat Ungdomsliv

Jeg er norsk, men har boet i Danmark i over 10 år og du kan huske mit navn på rav9.

Jeg er uddannet fysioterapeut med utallige kurser inden for faget med fokus på at undersøge og behandle "bevægeapparatet". Jeg fandt hurtigt ud af, at ønsket var at arbejde med hele mennesker - både biomekanisk, fysisk og psykisk, hvorfor det gav mening at supplere uddannelsen med Body SDS og coaching. Som person motiveres jeg af at møde dig, som du er. Ud fra dine behov og mål finder vi en måde at optimere din helse på.

Mine kunder oplever altid færre smerter, bedre bevægelighed og velbehag i dagene efter behandlingen!

Book nu

Nadja Severin Jensen

Ansigt´s kærlighed & Fodvelvære

Book nu

Christine Poulsen

Sportsmassør

Book nuTreat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
naervaer@treatesbjerg.dk