Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

I tiden som Esbjerg Stressklinik blev vi knivskarpe til at arbejde med mennesker i livskriser. Der er dog utvivlsomt et enormt behov for mere forbyggende arbejde med nedtrykthed, angst, depression & stress, hvorfor det føltes naturligt at bygge et bredere koncept. I et samarbejde i forlængelse af den tidligere High on Life Juicebar (fra Streetfood) blev Treat Esbjerg til. Med Treat kan vi for alvor gøre en forskel inden for mental & fysisk sundhed og altså i højere grad bidrage til et gladere, sundere og sjovere Danmark.

Vores værdier er livsglæde, nærvær og tillid. Og det er netop den synergi, som vi prøver at skabe i alt hvad vi laver samt vores fantastisk inspirerende rammer i Danmarksgade. Vi har en bred pallette af behandlingsformer, forløb, borgertilbud, arrangementer, slowjuices, kost- og sundhedsprodukter. Det er vores fornemmeste opgave at tilpasse os løbende ud fra visionen et Esbjerg i bedre trivsel og balance.

 

Vi glæder os meget til at finde ud af hvordan vi kan gøre dit liv bedre. Og husk. Vi går med glæde den ekstra mil for at se dit smil!

Indehaver af Treat Esbjerg Lone Husted:
Min tilgang som coach er med 25 års erfaring med mennesker  i forskellige livssituationer. Jeg har de sidste 6 år specialiseret mig i et koncept med fokus på det enkelte menneske, med en filosofi omkring at krop og psyke hænger sammen, min tilgang er at møde dig med stor respekt, nærvær og empati. Med nærværende spørgsmål og  medfølelse, hjælper jeg dig til en afklaring hvad der fylder i dig, og hvordan jeg kan hjælpe dig fra a til b, så du selv finder de svar du har brug for, der hvor du er med nærvær, omsorg, støtte og hjælpe dig der hvor du er. Det er vigtig for mig at jeg støtter dig på en respekt fuld måde i din livsrejse, jeg står ved din side og motivere og inspirere dig til at nå dine mål.

Jeg startede min selvstændige rejse med at udvikle Esbjerg stressklinik, hvor jeg havde et skønt og givende samarbejde med, Trine Pelle som er Psykomotorisk krops behandler, og sammen udviklede vi et forløb til stress ramte, vi hjalp mange mennesker ud af stress. Jeg blev senere optaget af at udvikle et koncept hvor jeg arbejdede med forebyggende, jeg har stor erfaring og viden inden for sundhed og ernæring som er en stor del af min forebyggelse strategi.

Book nu

Coach, mentor og healer.

Jeg er uddannet lærer, Reikihealer og jeg er ved at færdiggøre min uddannelse som LifeCoach. Jeg er åben minded og gør brug af min intuitive bevidsthed, som jeg har gennem min klarhørelse og klarsyn. Jeg har et livsmål om at hjælpe mennesker gennem deres udvikling i livet.

Jeg kan tilbyde dig et forløb med coaching, hvor jeg ser på dig som det hele menneske, jeg gør brug af mine mange tillærte metoder.

 • Du modtager redskaber, som du kan gøre brug af i din dagligdag.

Afhængig af din udvikling tilbyder jeg forskellige udviklingsforløb:

 • Personlighedstest kan give dig forståelse og indsigt i din videreudvikling, og hjælpe dig med at se de blinde vinkler, i livet.
 • Hologenetisk profil, hvis du har et ønske om en dybere mening med dit formål i livet.

Du kan hos mig få en healingsession på 50 min. Hvor du får ny energi til krop og sjæl.
Eller en kombination af healingen&coaching. Først 50 min. healing efterfulgt af en samtale på 30 min.

Book nu

Camilla Højgaard

FYSISK & MENTAL TRÆNINGS FORLØB
MED PERSONLIG TRÆNER

4 – 8 - 12 UGER

PERSONLIGT FORLØB – ET SPARK TIL EN SUNDERE LIVSSTIL

Er du klar til at prioriter dig selv og ændre din livsstil, så lad mig hjælpe dig med at finde din indre POWER frem, så du en gang for alle kan komme i mål med din forandring, samt få værktøjer som du selv kan hive frem når du skal ud og stå på egne ben!

HVAD KAN DU SÅ FORVENTE?

Alle forløb er intensive og du committer dig 100 %. Vi træner 2 gange om ugen. Vi træner styrketræning, så din krop bliver stærkere og bruger konditionstræning til at booste din form, flytte din ydeevne og sidst men ikke mindst skabe et bedre humør. Udover dette vil der 1 gang pr uge efter træning være 60 min coaching, for at få det mentale med. Træningen kan ikke stå selv hvis du virkeligt vil have en permanent forandring. Vi må ændre på gamle vaner og mønstre for at skabe en forandring. Har du nogle hæmmende overbevisninger, som er skyld i du ikke når dine mål, tar vi fat omkring det.

HVEM PRIORITERE EN PERSONLIG TRÆNER?

- dig der ønsker vægttab

- dig der vil øge muskelmasse

- dig som vil have et bedre selvværd

- dig der ønsker mere energi og overskud i hverdagen

- dig der gerne vil være mere aktiv

- dig som ønsker at blive stærkere både fysisk og mentalt

- dig som er nysgerrig på at finde ud af, hvorfor du ikke er nået i mål før.

- dig som godt ved Quick Fix ikke findes og derfor tar` udfordringen op kæmper

- dig som sætter dig selv vigtigst i DIT liv, og tar`ACTION NU!!

Book nu

Jeg hedder Mona Berndt. Er 55 år, bor i Brørup og er gift.

Jeg er uddannet Integrativ EP Terapeut & Coach & Hotstone massør.

EP står for Energi & Power.

Jeg har en passion for at gøre en forskel, for de mennesker der ønsker at modtage det jeg kan tilbyde af ydelser.
Jeg er optaget af de’t hele menneske både i Krop og sjæl. Så kender du til forskellige udfordringer som:

 • Angst
 • Søvnløshed
 • Mønstre du gerne vil  frigive
 • Har svært ved at tage beslutninger m.m 

Så tilbyder jeg:

 • 1:1 session
 • Online sessioner
 • Walk & talk

For at være sikker på det hele menneske er i balance er det vigtig at gøre noget godt for ens krop i form af hvad vi tilfører vores krop og kan få en normal:

 • Hjertefunktion
 • Hjernefunktion
 • Tarmfunktion og
 • Et godt immunforsvar.

Det er godt at vide din krop kan komme  i balance og bliver vedligeholdt.
Det kan jeg også hjælpe dig med. Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere.

Sidst og ikke mindst, hvis du bare har lyst til at være selvkærlig eller gøre en du har kær  glad så kan jeg tilbyde HOTSTONE massage.

Der bruges opvarmede lavasten. Hvor jeg bruger olie til kroppen , hvor jeg så massere kroppen med de varme sten. Det går ind og løsner op for de spændte og ømme muskler.
Så trænger du til lidt selvkærlighed eller give en god oplevelse til en du har kær . Så kan jeg hjælpe dig.

Glæder mig til at møde dig og hjælpe dig.

Book nuTreat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk