Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

I tiden som Esbjerg Stressklinik blev vi knivskarpe til at arbejde med mennesker i livskriser. Der er dog utvivlsomt et enormt behov for mere forbyggende arbejde med nedtrykthed, angst, depression & stress, hvorfor det føltes naturligt at bygge et bredere koncept. I et samarbejde i forlængelse af den tidligere High on Life Juicebar (fra Streetfood) blev Treat Esbjerg til. Med Treat kan vi for alvor gøre en forskel inden for mental & fysisk sundhed og altså i højere grad bidrage til et gladere, sundere og sjovere Danmark.

Vores værdier er livsglæde, nærvær og tillid. Og det er netop den synergi, som vi prøver at skabe i alt hvad vi laver samt vores fantastisk inspirerende rammer i Danmarksgade. Vi har en bred pallette af behandlingsformer, forløb, borgertilbud, arrangementer, slowjuices, kost- og sundhedsprodukter. Det er vores fornemmeste opgave at tilpasse os løbende ud fra visionen et Esbjerg i bedre trivsel og balance.

 

Vi glæder os meget til at finde ud af hvordan vi kan gøre dit liv bedre. Og husk. Vi går med glæde den ekstra mil for at se dit smil!

Lone Husted - Kundechef, coach, terapeut & massør

Jeg er en 59-årig ildsjæl med spidskompetencer i at møde og støtte mennesker lige dér hvor, at de er og motivere dem så de genfinder troen på egne evner. Som aktiv lytter støtter og hjælper jeg til at vende nederlag til styrker, finde den egne ressourcer.

På den private front er bosat i Sædding med min mand og min datter. I 1994 blev jeg uddannet pædagog og har siden arbejdet med sårbare unge og deres familier, både som støttekontaktperson, AKT-lærer og senere UU-vejleder.

De seneste 5 år har jeg udviklet Esbjerg Sundhedsklinik, hvor jeg har specialiseret mig i forbyggelse og sundhed for det enkelte individ. Jeg ser mennesket som en helhed, hvor sundhed og terapi går hånd i hånd. Jeg hjælper den enkelte gennem vanskelige livssituationer som stress, angst og depressive tilstande. Hertil har jeg udvidet mine kompetencer i form af uddannelsen som Life & Business Coach ved Manning Inspire, kognitivterapi adfærdsterapi i Århus og gestaltterapi.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker frem mod sine mål og drømme med respekt, imødekommenhed og forståelse.

Book nu

Nadja Severin Jensen

Ansigt´s kærlighed & Fodvelvære

Jeg hedder Nadja Severen Jensen 32 år gammel og bosiddende i Esbjerg

Jeg har taget nogle forskellige kurser i velvær's behandlinger
Japansk lifting, Saltsten massage samt
Polynesisk velvær's massage og fodmassage

For mig er en behandling ikke "bare" en behandling, det er så meget mere end det.
For mig er det vigtigt at kundens behov er i fokus og de føler sig trygge. Jeg vil gerne gøre en forskel og sætter en ære i, at give mine kunder den bedste oplevelse. Så de går herfra med fornyet og skøn energi. At de mærker deres krop på en sund måde og at de føler de er kommer ned i gear.

Book nu

Bente Bendix

Udd. Socialrådgiver og sygeplejerske, Coach, Kognitiv terapeut.

Book nuTreat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk