Treat Esbjerg

Polynesisk healingsmassage

Denne behandling er til dig der har brug for at blive løftet i energien og få mere balance i krop og sind.

Mulighed for klippekort

Der gives 100 kr i rabat til unge under 18 år og pensionister

Pris for en behandling (Ryg, nakke, skulder, arme og ansigt)

(60 min.):

600 kr.

Pris for en behandling (Ryg, nakke, skulder, arme, ansigt, ben og fødder)

(105 min.):

1175 kr.

Polynesisk healingsmassage

Læs om behandlingen

Glæd dig til 60 minutters fordybelse med polynesisk healingsmassage for krop og sind.

Din krop bærer på de erfaringer som du har fra dit liv, som sætter sig i kroppen som spændinger og uro. Dette kan denne form for massage hjælpe dig med at få løsnet op for og tilfører dig fornyet energi og overskud.

En Healingsmassage løsner op, hjælper dig med at give slip og skabe passage for en lettere gennemstrømning af din blodcirkulation som giver større bevægelsesfrihed i kroppen.

Healingsmassage er en omsorgsfuld massage, som er blid men kraftfuld. Healingsmassage beroliger, både fysisk og mentalt. Man kan opleve at der bliver åbnet og løst op for det der har sat sig i kroppen, over lang tid.

Massagen sætter energierne i kroppen i bevægelse og giver kroppen en chance for at helbrede sig selv. Den har sin egen virkning uden ord. Den kombinerer kropsarbejde med ændring af tankemønstre, og du vil opleve indre ro og balance i hele kroppen og i dit sind. 

 

Der arbejdes fortrinsvis med underarmene i lange, bløde og rytmiske bevægelser over hele kroppen. Det er blandt andet den store berøringsflade, der skaber en langvarig ro i krop og sjæl – og åbner op for energien, og sætter gang i affaldstoffer i kroppen.

Massagen er tilpasset den enkelte og er ren velvære for krop og sjæl.