Treat Esbjerg

Polynesisk healingsmassage

Denne behandling er til dig der har brug for selvforkælelse og velvære.

Pris for en behandling (Ryg, nakke, skulder, arme og ansigt)

(60 min.):

600 kr.

Pris for en behandling (Ryg, nakke, skulder, arme, ansigt, ben og fødder)

(105 min.):

1175 kr.

Polynesisk healingsmassage

Læs om behandlingen

Glæd dig til 60 min. fordybelse med polynesisk healingsmassage.

Din krop bærer på alle dine erfaringer fra dit liv der kan sætte sig i kroppen som spændinger og uro dette kan denne form for massage hjælpe dig med at få løsnet op for. En Healingsmassage løsner op, hjælper dig med give slip og skabe passage for en lettere gennemstrømning og større bevægelsesfrihed. Hvad er Healingsmassage: Healingsmassage er en omsorgsfuld massage, blid men kraftfuld. Healingsmassage beroliger, både fysisk og mentalt. Man kan opleve at der bliver åbnet op for ting der har sat sig i kroppen.

Massagen sætter energierne i kroppen i bevægelse og giver kroppen en chance for at helbrede sig selv. Den har sin egen virkning uden ord. Den kombinerer kropsarbejde med ændring af tankemønstre, og du vil opleve indre ro og balance i hele kroppen.

 

Der arbejdes fortrinsvis med underarmene i lange, bløde og rytmiske bevægelser over hele kroppen. Det er blandt andet den store berøringsflade, der skaber en langvarig ro i krop og sjæl – og åbner op for energien, og sætter gang i affaldstoffer i kroppen.

Massagen er tilpasset den enkelte og er ren velvære for krop og sjæl.