Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Polynesisk massage kursus

Beskrivelse af polynesisk massage kursus

Kursusforløb:
Glæd dig til at lærer denne fantastiske massage form at kende.
Du vil lære en massageform, som fokuserer på glæde og bevægelse og sætter energier i bevægelse, så kroppen får en chance for at helbrede sig selv. Du lærer at give og modtage en massage, og får en indføring i HUNA – filosofiens syv principper, og dermed redskaber til at arbejde med energier som giver dig glæde og overskud.
 

Der undervises på små hold med max. 6 på et hold.

I tiden mellem kurserne er det vigtigt, at du øver dig på massagen, koordinering af trin og armenes bevægelse i samklang med musikken.
Når du afslutter første modul, har du lært at give en fuld kropsmassage med bevægelse og det energi flow som er massagens særpræg, samt en indføring i hvordan man frigøre balancen i kroppen.

Kursusindhold:

  • Vi arbejder med de grundlæggende teknikker i den polynesiske massage. Herunder lærer du at give og modtage en massage på kroppens for og bagside. Du lærer at koordinere armenes flow med bevægelse således, at der er harmoni og rytme i massagen.
  • Afbalancering af kroppens energicentre introduceres.
  • Du får en indføring i massagen og vi arbejder med sammenhæng mellem det mentale og det kropslige, samt etik og nærvær i kontakten til den person som du giver massagen.
  • Du lærer at give og modtage en massage på kroppens forside samt ansigtsmassage, for til slut at give en hel kropsmassage.
  • Der arbejdes fortsat med flow og bevægelserne i massagen og dens indflydelse på det fysiske og mentale. Samt tankens indflydelse på vort velbefindende, der arbejdes med bekræftelse som et redskab til forandring af stressede tankemønstre.
  • Sidst men ikke mindst er der klinikarbejde – hvordan kommer jeg igang, hvad skal jeg bruge?

 

Tilmelding og det praktiske

Varighed:
Der er et modul på 1 kursusdag a 7,0 timer plus en træning på 3 timer efterfølgende.

Kursussted:
Kurset afholdes lørdag d. 14/8 og søndag d. 15/8 og træning modul aftales på kursus dagen hos Treat Esbjerg i Danmarksgade 26 B i Esbjerg.

Tidspunkt og forplejning:
Vi mødes kl 9.00 og starter med en lille frisk morgen anretning med kaffe og te, med hjemmelavet juice. Der er inkl. let morgen mad og frokost samt eftermiddags kaffe.
Kursuspris inkl. matrialer og forplejning.

Pris: 
2.895 kr for en kursus dag inkl. en træning med 3 timer efterfølgende. Først til mølle prinsippet minimum 4 deltager max 6 betal ved tilmelding til Mobilpay på 16084
Tilmelding på  lone@treatesbjerg.dk eller på 29930690

Kursus dage evt. lørdag d. 14/8 eller søndag d. 15/8 fra kl. 9 til 16.Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk
CVR: 38484664