Treat Esbjerg

Polynesisk massage kursus

Dette kursus er til dig der ønsker at lære polynesisk massage

Du lærer at udføre Polynesisk massage professionelt

Pris for kursus:

2975 kr

Polynesisk massage kursus

Læs om kurset

Kursusforløb:
Glæd dig til at lære denne fantastiske massage form at kende.
Du vil lære en massageform, som fokuserer på glæde og bevægelse og sætter energier i bevægelse, så kroppen får en chance for at helbrede sig selv. 

Der undervises på små hold med max. 6 på et hold, med en varighed på 6 timer.

I tiden mellem kurserne er det vigtigt, at du øver dig på massagen, koordinering af trin og armenes bevægelse i samklang med musikken.
Når du afslutter første modul, har du lært at give en fuld kropsmassage med bevægelse og det energi flow som er massagens særpræg, samt en indføring i hvordan man frigøre balancen i kroppen.

Næste kursus er i September 2024 begivenheden kommer på facebook Treat Esbjerg.

 

Kursusindhold:

  • Vi arbejder med de grundlæggende teknikker i den polynesiske massage. Herunder lærer du at give og modtage en massage på kroppens for- og bagside. Du lærer at koordinere armenes flow med bevægelse således, at der er harmoni og rytme i massagen.
  • Afbalancering af kroppens energicentre introduceres.
  • Du får en indlæring i massagen og vi arbejder med sammenhæng mellem det mentale og det kropslige, samt etik og nærvær i kontakten til den person som du giver massagen.
  • Du lærer at give og modtage en massage på kroppens forside samt ansigtsmassage, for til slut at give en hel kropsmassage.
  • Der arbejdes fortsat med flow og bevægelserne i massagen og dens indflydelse på det fysiske og mentale. Samt tankernes indflydelse på vort velbefindende, der arbejdes med bekræftelse som et redskab til forandring af stressede tankemønstre.
  • Sidst men ikke mindst er der klinikarbejde – hvordan kommer jeg igang, hvad skal jeg bruge?