Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Psykomotorisk Terapi

Forestil dig fornemmelsen efter et langt, fast kram. En følelse af varme, nærvær og tillid som spreder sig rundt i kroppen. Alting nok skal gå. Vi kan tænke os til meget, men ikke uden at mærke. Fylder du ilt helt ned i maven på hver indånding? Hvor meget muskelkraft bruger du på at række ud efter kaffen? Hvor løftede er dine skuldre, når du skriver på computeren? I en fortravlet hverdag når vi sjældent, at give slip på spændinger og at regenerer vores celler. Vi når sjældent til et stadie med ro og afspænding. Et sted hvor man ikke bekymrer sig og hvor kroppen kan få lov til at finde sin balance. Med Psykomotorisk behandling mærker du dig selv, hvad du har brug for og hvad du kan undvære. Du lærer at give slip og opnå bedre balance mellem aktivitet og hvile. 

Behandlingen tager en time og har udgangspunkt i dig. Jeg møder dig lige hvor du er. Om det er et behov for mere nærvær, at komme igennem stress eller at blive klogere på dig selv. Behandlingen er derfor aldrig ens, selvom der er mere mere eller mindre faste komponenter. De faste komponenter er dialogen, de fysiske øvelser  og den manuelle behandling. De tre ting fylder forskelligt alt efter hvad dit behov er. 

I behandlingen får du en bevidsthed om din egen krops signaler og gennem dialogen sætter vi det ind i din hverdag så du kan bruge det selv. Det gør at du efter et behandlingsforløb kan drage omsorg for dig selv og hjælpe din egen krop og psyke ind i sin naturlige balance. 

Den psykomtotoriske terapi gør dig til chaufføren i dit eget liv så du kan håndtere hovedpine, søvnproblemer, uro i kroppen og hovedet, og blive mere nærværende.Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
naervaer@treatesbjerg.dk