Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Det er livgivende og helende at blive mødt med professionel omsorg, nærhed og stor faglighed, når stress tager bolig i sjæl og krop - og sådan er jeg blevet mødt ved hver eneste behandling i Stressklinikken. I har lyttet til mig - virkelig lyttet til mig uden forventninger om, at jeg kunne forklare, forsvare eller argumentere for mine tanker og følelser. Det gør bare så godt, det gør bare så uendelig godt.
Tak for alle redskaber - tak for at være så stærkt til stede  - tak for at give mod til at møde livet og leve livet igen.  
I har taget nænsom hånd om min sårbarhed, og så har I for altid lagt en varm, støttende hånd på min ryg - tusind, tusind tak for den.

Lisbeth Hoff

Har haft den bedste og mest afslappende massage nogensinde ved Lone! Hun er kompetent, nærværende og enormt tryg at være "i hænder" hos! Tak for en dejlig oplevelse - det var guld værd ! Jeg sender derfor mine varmeste anbefalinger


Jeg har været meget tilfreds og glad for at have deltaget til Japansk liftning kursus hos Lone i Treat Esbjerg. 
Lone har en høj faglighed, virker kompetent og meget nærværende. 
Har lært meget nyt og spændende ting. - olena olesen


Top karakter herfra
Jeg har lige været til massage hos Lone
Sikke en positiv oplevelse.
De rare omgivelser og Lones rolige personlighed og ikke mindst en massage der får top karakter.
Det kan varmt anbefales (jeg har bestilt min næste tid)
Kroppen føles som ny
Tusind tak Lone - bente slot


Jeg gerne sige tusind tak en dejlig behandling hos Treat Esbjerg som jeg vandt på facebook - nina meyer


Min veninde og jeg fik i fredags en behandling samtidig . Japansk lifting det kan anbefales på det kraftigste . Fantastisk hus , god atmosfære , hyggeligt , stille og roligt . Behandlingen var himmelsk , 1 times total ro og forkælelse . Tak for det i var med til at gære fredagen endnu skønnere - linda skov


Tusind tak var der ikke plads til et par stykker mere. 
Kan give de bedste anbefalinger til Lone og Maja, de er på hver deres områder helt fantastiske. Har gået ved dem i 2 måneder, og havde aldrig troet jeg ville være kommet hertil på så kort tid.


Thomas er en utrolig venlig og dygtig kropsterapeut Body SDS behandler. Han er meget respekterende mod ens grænser og god til at vejlede inden, under og efter behandlingerne. Jeg synes, at Thomas har en evne til at indsnævre sig til det menneske han står overfor og den energi som det menneske bærer i det øjeblik, hvilket giver en tryghed. 
Så alt i alt har jeg meget positive oplevelser med mine behandlinger og kan mærke at der er personlig fremgang i min hverdag takket være dem - takket være Thomas. Jeg ser frem til flere hos ham. 
Jeg har allerede anbefalet ham til flere i min omgangskreds og vil blive ved med at anbefale ham til enhver. - Kristina. 


Thomas er en af de mest nærværende mennesker jeg har mødt, tilstede, lyttende, intuitiv, varm. Superdygtig til at mærke efter, spørge ind til én, og dermed hjælpe kroppen OG sindet samtidigt. Og ikke mindst med gode varme hænder. Fantastisk oplevelse, der kan anbefales, og gerne vil gentages!! - Ulla


Jeg kan med hjertet varmt anbefale Thomas. Jeg føler efter to behandlinger at Thomas har hjulpet mig med at mærke mig selv, min krop og jeg er gået ud af døren som et nyt menneske hver gang. Noget hverken psykiatri, medicin eller terapi har kunne hjælpe på. Jeg bestemmer over angsten, angsten bestemmer ikke længere over mig, jeg har fundet fred med mine oplevelser og sjæl og krop er forbundet på en helt anden måde. Tak Thomas og jeg ser allerede frem til næste session hos dig. Du er en gave til alle dem som har brug for at mærke sig selv på en mere dyb og oprigtig måde. <3 Du har en gave i dine hænder, din sjæl og dit sind, som ingen andre har, tag vare på den og tak for dig. - Hanna JensenTreat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
naervaer@treatesbjerg.dk