Hør om vores kunders oplevelser hos Treat

Heidi Martinez

Jeg er mor til Sarah:

Sarah har i en længere periode været ude af balance grundet mobning i sin sport, hun kæmpede også i skolen følte sig uden for og forkert, forhold som hun har lidt under, derfor er hun meget sårbar, trist og modløs. Jeg kontaktede derfor Coach Lone, som har mange års erfaring med samtaler med unge.

Dette møde med Lone Husted betød meget for Sarah, var de coaching session hun fik. Der var flere ting, du Lone fik hende til at taget til sig, her er det godt at en anden udefra så hende, og fik hende til at se på sig selv med nye øjne, det fik Sarah til at tænke at hun alligevel er ok og god nok – selvom vi forældre fortæller hende det, så giver det mere mening når en udefra kan siger det til hende. Lone Husted har gjort at min datter er begyndt at tænke mere positiv, og jeg mærker tydelig at Sarah er blevet mere glad. Jeg vil varmt anbefale Lone Husted som er en utrolig dygtig coach for unge.

Sarah har lidt nogle nederlag, først at måtte stoppe sporten pga. mobning, selvom hun havde det svært kæmpede hun. Næste nederlag var at hun måtte forlade sin gode idrætsklasse, som hun var glad for. Sarah fandt ikke rigtig nogen i sin nye klasse som hun matchede, Sarah følte sig i den grad udenfor og forkert i klassen.

Held og lykke med jeres projekt – jeg tror på det er meget værd.

Camillas mor.

Min datter deltog også I workshoppen med stor succes, min datter er blevet mere glad og positiv, og har været mere åben omkring, de tanker hun går rundt med. Jeg føler det er meget nemmere at tale med hende omkring hvordan hun går og har det. Hun fortæller mig også at hun er begyndt at sove bedre om natten, har ikke så store problemer med at falde I søvn, hun fortæller hun har fået mere kontrol over sine tanker, og har lært at trække vejret bedre, så hun får mere ro, samt er hun begyndt at meditere, også noget der har gavnet hende. Vil ønske for jer at der er flere unge der kunne få gavn af det I kan, som vil være til gavn for de unge I dag.

Far til Mia

Min datter har fået et bedre selvværd efter hun har deltaget I workshoppen er tydelig at mærke her hjemme, det har været positiv for hende at deltage. Min datter har glædet sig hver gang hun skulle af sted. Godt for de unge at I tager fat omkring de ting der kan være svært som teenager. Kunne godt bruge et lignende tilbud til forældre til teenager. Tak for det Lone og Trine, I er gode til at få dem med.

Jeg har ikke hørt så meget fra min datter, men vil gerne rose jer for jeres engagement og ide til at lave et tilbud til de unge, så de lærer sig selv bedre at kende. Håber I får held med at få det ind I folkeskolen, for behovet er der helt sikker, da det ikke er nemt at være ung I dag.

Lisbeth Hoff

Det er livgivende og helende at blive mødt med professionel omsorg, nærhed og stor faglighed, når stress tager bolig i sjæl og krop – og sådan er jeg blevet mødt ved hver eneste behandling i Stressklinikken. I har lyttet til mig – virkelig lyttet til mig uden forventninger om, at jeg kunne forklare, forsvare eller argumentere for mine tanker og følelser. Det gør bare så godt, det gør bare så uendelig godt.
Tak for alle redskaber – tak for at være så stærkt til stede  – tak for at give mod til at møde livet og leve livet igen.  
I har taget nænsom hånd om min sårbarhed, og så har I for altid lagt en varm, støttende hånd på min ryg – tusind, tusind tak for den.

Sylvia Pedersen

Det går meget bedre med min søn Christian efter den ene gang hos dig Lone Husted, det hjalp Christian til at få mere fokus på det der stressede ham i hans hverdag. Det viser sig i form af hans øget energi og positivitet. Tak for din måde at hjælpe især de unge mennesker på.

Nanna Kjær

Det har været en fantastisk oplevelse at komme i Esbjerg stressklinik, jeg følte mig rigtig god behandlet og mødt med de udfordringer jeg har været igennem i mit stress forløb. Jeg kunne mærke stor forandring fra første gang, og til jeg sluttede mit stress forløb hos dig. Jeg fik støtte og hjælp gennem hele forløbet, og jeg modtog Stress coaching ved Lone Husted som fik mig til at se mig selv i et andet perspektiv som gjorde det nemer for mig at komme videre. Det har været en øjn åbner for mig at arbejde med min krop bevidsthed og det psykiske aspekt.

Kan varmt anbefale Esbjerg stress klinik, for dig som gerne vil arbejde med dig selv, og tage hånd om din stress / angst.

Anette Thomsen

Jeg sad frustreret og fortvivlet ”i grøften”, coaching samtaler hos Lone fik mig tilbage på vejen og til at se fremad mod nye mål. Nå jeg er på vej mod ”grøften” igen, bliver jeg puffet tilbage på sporet ved at få en snak om, hvad der gør jeg er på slingrekurs, og hvad jeg fremadrettet kan gøre for at forhindre det. Der er ingen vej uden forhindring, og til en start var der mange store og uoverskuelige forhindringer, som spærrede hele vejen og mit udsynet fremad. Coaching har hjulpet mig med at tackle disse forhindringer, på en måde hvor jeg har mig selv med og ikke handler ud fra hvad jeg tror andre forventer.

Derudover har jeg ved hjælp af coaching ved Lone fået øjnene op for at tackle forhindringer på en mere positiv og konstruktiv måde, så de derved kun bliver til små bump på vejen, og jeg kan derfor fortsætte min ”rejse” videre mere positiv, selvsikker og motiveret. Jeg er rigtig glad for den hjælp og støtte jeg har fået indtil nu. Jeg kan stærkt anbefale Lone Tykgaard – hun fik min energi og gejst tilbage.

Bente Slot

Top karakter herfra
Jeg har lige været til massage hos Lone
Sikke en positiv oplevelse.
De rare omgivelser og Lones rolige personlighed og ikke mindst en massage der får top karakter.
Det kan varmt anbefales (jeg har bestilt min næste tid)
Kroppen føles som ny

Maria Louise Pedersen

Kan på det varmeste anbefale polynesisk massage ved Lone. Massagen er på en gang blid og dybdegående og løsner op for spændinger, så man går derfra med en lettere krop og et glad sind.

Linda Skov

Min veninde og jeg fik i fredags en behandling samtidig . Japansk lifting det kan anbefales på det kraftigste . Fantastisk hus , god atmosfære , hyggeligt , stille og roligt . Behandlingen var himmelsk , 1 times total ro og forkælelse . Tak for det i var med til at gære fredagen endnu skønnere

Olena Olesen

Jeg har været meget tilfreds og glad for at have deltaget til Japansk liftning kursus hos Lone i Treat Esbjerg.
Lone har en høj faglighed, virker kompetent og meget nærværende. 
Har lært meget nyt og spændende ting.

Hanne Scheerbech

Japansk Lifting – helt igennem fantastisk behandling hos Lone

Kan varmt anbefales, hvis man trænger til noget forkælelse. Og huden bliver pænere, mere levende og får en dejlig glød allerede efter 1. behandling.
Luksuriøs oplevelse
Fantastisk resultat

Anna Bolvig

Selvforkælelse og egenomsorg på bedste vis.

Jeg har fået japansk ansigtslifting hos Lone, det var en skøn oplevelse med en efterfølgende tilstand af stor ro og velvære. Dejlig atmosfære, stor faglighed og Lones behagelige og imødekomne væsen, ja så det kalder bestemt på flere gentagelser.

Karin

Energien er i kroppen lang tid efter. En surrealistisk oplevelse den første gang, jeg prøvede det hos Lone Husted. Men bagefter kan jeg mærke, at kroppen kommer i balance. Super skønt”. 
Kan varmt anbefale.
Treat Esbjerg 

Sofie

Jeg kan varmt anbefale Lone Husted til kranio sakral behandling. Har været til 4 behandlinger, og det har givet mig så meget energi og overskud bagefter