Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Søvnforløb i Treat Esbjerg.

Søvnproblemer? - Giv ikke op, der findes et liv med god søvn. 

Søvnforstyrrelser:
Søvnproblemer kan være manglende eller forstyrrende søvn mønster der rammer mange mennesker i kortere eller længere perioder i løbet af deres liv, ved nogle mennesker kan det stå på gennem flere år.
Søvnforstyrrelser er en almindelig reaktion igennem perioder hvor man kan være særligt udfordret, eksempelvis i forbindelse med et øget arbejdspres, belastninger, tab, stress, angst, svær sygdom som kræft, fysiske smerter mm.

Problemet opstår når denne akut tilstand med kronisk søvnproblemer sætter sig fast og bliver en uhensigtsmæssig vane tilstand, hvor du kommer ind i en ond cirkel med dårlig søvnkvalitet som kan føre til angsten for at kunne sove, så kommer alle de negative tanker om at kunne håndtere sin arbejdsdag og de andre gøremål man har i løbet af dagen, og om man kan huske de ting man skal i løbet af dagen, samt være der for sin familie. Dette ses også ved langvarig stress belastning.

Ved langvarig søvnproblemer med for lidt og for dårlig søvn vil dette have indflydelse på din livskvalitet, og du vil som oftest opleve at det påvirker dig både følelsesmæssig, kognitiv, kropsligt og socialt. 
I disse tilfælde vil der være brug for akut behandling, med afspænding og kognitiv terapi, vil være behandling som er effektiv mod at få genoprettet en sund søvn balance igen.
 

Der kan være mange forskellige årsager til søvnmangel:

 • Du kan have svært ved at falde i søvn, kropslig uro eller tankemylder kan holde dig vågen.
 • Afbrudt søvn, en eller flere opvågninger i løbet af natten, du kan opleve at du vågner efter få timers søvn og derefter har svært ved at falde i søvn igen.
 • Urolig og let søvn, du sover, men føler dig ikke udhvilet når du vågner.
 • Fysiologiske problematikker som snorken, søvnapnø, kramper og uro i benene også påvirke søvnkvaliteten. Disse problematikker kan også afhjælpes ved psykomotorisk behandling.
   

Kognitiv samtaleterapi er også en del af behandlingen for søvnproblemer, her får du indsigt og bevidsthed, hvor der er fokus på tankemylder og når vi skærper vores tanker, er vi i stand til at ændre vores tanker. 

Krops behandling består af kraniosakral og afspændings behandlinger, søvnbehandling kan både være et supplement eller alternativ til medicin, dette afhænger af karakteren af din søvnforstyrrelse. Vi arbejder med udgangspunkt i dig og dine udfordringer forløbet er tilrettelagt i forhold til den enkelte, vi har god erfaring med  kropsterapi og kraniosakral og kognitiv terapi kan være en dele af den støtte der er brug for, under en eventuel udtrapning proces fra sovemedicin.

En behandling der holder i længden
Kender du det når du skal til at sove. Du er er træt, har haft en lang dag og glæder dig til en god nats søvn? Du ligger dig på madrassen, men kan ikke sove. Kroppen er urolig, tankerne kører og den tiltrængte søvn kommer ikke eller først efter alt for lang tid. Når du sover vågner du om natten og føler dig ikke udhvilet når den næste dag begynder. 

 

Søvnforløbet er for dig der:  

 • Lider af søvnløshed.
 • Har problemer med at falde i søvn.
 • Våger i løbet af natten.
 • Føler dig træt når du vågner.
 • Har tankemylder når du skal sove.
   

Med søvnforløbet får du: 

 • En bedre nats søvn.
 • Mere energi i din hverdag
 • Reduktion af dit medicin forbrug. 
 • Langt mere overskud i hverdagen og en bedre livskvalitet 

   

Forløbets indhold: 
En intro samtale med udgangspunkt i dig og dine vaner og mønstre i forhold til dig og din søvn. Forløbet består af 4 kraniosakral behandlinger over en periode på max 1 måned, samt 2 kognitiv terapi samtaler, som vil hjælpe dig med at skabe bevidsthed omkring dine søvnproblemer, hvordan du kan gøre noget andet end det du gør i dag. Her får du indsigt og kropsbevidsthed samt afspændingsbehandling der skaber ro og balance i dit liv.
Du får øvelser som forebygger og afhjælper søvnbesvær, samt samtale, råd og vejledning i hvordan du modvirker søvnproblemer i din hverdag. Behandlingen er en langvarig løsning og ikke et hurtigt fix. 

Søvn forløbet koster 4300 kr. 

Efterfølgende tilbyder vi holdtræning på gården, samt personlig kostvejledning, til dig der vil passe ekstra godt på dig selv, eller forebyg hovedpine og muskelsmerter.

Læs mere om holdtræning her og kostvejledning her Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk
CVR: 38484664