Treat Esbjerg

Sov godt/Slip hovedpine forløb

Dette forløb er til dig der har søvnproblemer og/eller døjer med hovedpine.

Du får en bedre søvnkvaliet.

Du får mere energi i din hverdag.

Du får langt mere overskud i hverdagen og en bedre livskvalitet.

Hovedpine bliver en mindre del af din hverdag.

Forløbet består af 6 behandlinger og 2 samtaler.

Kontakt 29 93 06 90 for en gratis,

uforpligtende samtale

Sov godt forløb

Læs om forløbet

Søvnproblemer kan være manglende eller forstyrrende søvn mønster der rammer mange mennesker i kortere eller længere perioder i løbet af deres liv, ved nogle mennesker kan det stå på gennem flere år.
Søvnforstyrrelser er en almindelig reaktion igennem perioder hvor man kan være særligt udfordret, eksempelvis i forbindelse med et øget arbejdspres, belastninger, tab, stress, angst, svær sygdom som kræft, fysiske smerter mm.

Problemet opstår når denne akut tilstand med kronisk søvnproblemer sætter sig fast og bliver en uhensigtsmæssig vane tilstand, hvor du kommer ind i en ond cirkel med dårlig søvnkvalitet som kan føre til angsten for at kunne sove, så kommer alle de negative tanker om at kunne håndtere sin arbejdsdag og de andre gøremål man har i løbet af dagen, og om man kan huske de ting man skal i løbet af dagen, samt være der for sin familie. Dette ses også ved langvarig stress belastning.

Ved langvarig søvnproblemer med for lidt og for dårlig søvn vil dette have indflydelse på din livskvalitet, og du vil som oftest opleve at det påvirker dig både følelsesmæssig, kognitiv, kropsligt og socialt.
I disse tilfælde vil der være brug for akut behandling, med afspænding og kognitiv terapi, vil være behandling som er effektiv mod at få genoprettet en sund søvn balance igen.

Forløbet er til dig som har et dårlig søvnmønster, som har brug for at få en god nattesøvn så du føler dig udhvilet og fyldt op med ny energi og overskud. Jeg hjælper dig med at få overblik over dine udfordringer, og stiller skarp på det du har brug for. Som tankementor hjælper jeg dig med at få ro på dine tanker, så de ikke forstyrrer dig inden sengetid, for meget af vores tanke mylder er med til at forstyrre vores natte søvn. Med Kranio-sakral behandling får du ro på dit nervesystem, så din krop kan restituere og finde ro. Derudover kan du få gode vaner og de rette kosttilskud som er 100% naturlige og effektive mod god søvn. 

Når man vågner i løbet af natten og man vågner om morgenen og ikke føler  ikke veludhvilet kan det give spændinger i kroppen som giver hovedpine, både i form af migræne, spædningshovedpine og kronisk hovedpine. Netop det kan dette forløb også være med til at afhjælpe ved hjælp af effektive metoder, øvelser og behandlinger. Så hvis du føler at hovedpinen har overtaget kontrollen over dig og dit liv er dette forløb for dig.