Treat Esbjerg

Spirituel/Healing Cirkel Hold

Der er planlagt 2 typer cirkler:

Den Spirituelle cirkel

Healing cirkel

Pris pr. person:

6000 kr.

Spirituel/Healing Cirkel

Læs om det spirituelle fællesskab

Vil du være med i et spirituelt fællesskab som der arbejdes intensivt med energien?

Der afholdes spirituelle cirkler for personer, der har lyst til at indgå i et spirituelt fællesskab. Der er max. 8 personer i hver cirkel. Det vil være de samme mennesker der er i din cirkel igennem hele forløbet. Formålet med cirklen er, at du er sammen med andre, som deler din spirituelle passion og at du udvikler din forbindelse til universet endnu mere. Sammen løfter I energien til nye højder og du vil være fyldt med energi, hver gang du har været i den spirituelle cirkel.

Hvordan?

I mødes 7 gange i alt, på allerede fastlagte datoer. Det vil variere, hvad der arbejdes med i cirklen. Det kan blandt andet være: Guidede meditationer, Clairvoyance, Englekort, beskeder fra universet, Healing mm.

Hvem er du?

Du skal blot møde med et åbent sind. og du behøver ikke, at kunne ”noget” for at være en del af cirklen. Vi kan alle sammen det hele – nogen har bare glemt, hvordan. Til gengæld vil du lære en masse om, hvordan du kan bruge energien bedst muligt i dit liv.

DET PRAKTISKE

Først skal du til en uformel samtale, hvor vi snakker om dig og dine forventninger til cirklen mm.

Dernæst mødes du i din cirkel 7 gange á 3 timer – ca. én gang om måneden på allerede fastlagte dage.

Lørdagshold:

Datoerne for den næste spirituelle cirkel er lørdag d. 2/7 -22 fra kl. 10-13 og vil ligge fast på den første lørdag i måneden. De andre datoer vil blive frigivet ved kursus start.

Tirsdagshold

Datoerne for den næste spirituelle cirkel er tirsdag d. 02/8-22 fra kl. 18:30-21:30 og vil ligge fast på den første tirsdag i måneden. De andre datoer vil blive frigivet ved kursus start.

Søndagshold

Datoerne for den næste Healings Cirkel er søndag d. 7/8-22 fra kl. 10-13 og vil ligge fast på den første søndag i måneden. De andre datoer vil blive frigivet ved kursus start.

Tirsdagshold

Datoerne for den næste Healings cirkel er tirsdag d. 16/8-22 fra kl. 18:30-21:30 og vil ligge fast på den første tirsdag i måneden. Andre datoer vil blive frigivet ved kursus start.