Treat Esbjerg

Stress forløb

Denne behandling er til alle der døjer med stress.

Lær hvordan du kan styre dine tanker.

Genopdag kontrollen over din tænkning og dermed få livsglæden tilbage.

Lær at begrænse dine bekymringstanker.

Pris for forløb: (5 samtaler og 5 kropsbehandlinger)

6999 kr.

Stress forløb

Læs om behandlingen

Ved brug af metakognitive metoder får du målrettet hjælp til selv at finde konstruktive løsninger på de udfordringer, man som stressramt møder i sin hverdag. Der arbejdes målrettet på, at motivere den enkelte til at udfordre sig selv og afprøve og justere de nye alternativer så man fremadrettet kan få sin livskvalitet tilbage. Vi afhjælper også angst, søvnproblemer, hovedpine og spændinger som ofte følger med til en stresstilstand. Det gør vi blandt andet ved hjælp af kropsbehandlingen Kranio-sakral, som også er inkluderet i forløbet. Forløbet består altså af en kombination af stresscoaching og Kranio-sakral behandlinger, med henholdsvis 5 kropsbehandlinger og 5 samtaler. Hvis jeg vurderer at du har mere brug for samtaler end for kropsbehandlinger, så kan du godt få for eksempel en samtale eller to mere i stedet kropsbehandlingerne. På den måde sikrer jeg mig at du får det der er mest effektivt for dig. Forløbet bliver afsluttet med en opfølgende samtale som er GRATIS. 

Du kan læse mere om Kranio-sakral under ‘Behandlinger.’

 

Stress har flere forskellige stadier, som ses herunder:

1. Positiv stress: Overskud, adrenalin, drive, god nattesøvn, positiv tilgang, god fordøjelse.
2. Negativ stress: Ingen pauser, tankemylder, kropssignaler/gener, humørsvingninger.
3. Alvorlig stress: Spekulationer/bekymringer, hjertebanken, koncentrationsbesvær, hukommelses”tab”, dårlig nattesøvn, overfladisk åndedræt, ustabilt humør.
4. Udmattelsesfasen: Sygemelding, kroppen siger fra, indsigt: brug for hjælp til at finde hvile.
5. Restitutionsfasen: Mental hvile, fysisk hvile, social hvile. Forsøger at finde egne ressourcer til at mestre symptomer.
6. Forebyggelsesfasen: Hjælp til at mærke, hvordan det står til. Justeringer og prioriteringer. Overblik over fremtiden.