Treat Esbjerg

Stress/angst forløb

Dette forløb er til dig der mærker stress/angst fysisk som psykisk

Vi tager udgangspunkt i dig der hvor du er.

Du får ro i kroppen og bedre søvnkvalitet.

Slip tankemylderet og få mere energi og overskud i din hverdag.

Få mere glæde og nærvær i dit liv.

Lær hvordan du at håndterer stressen/angsten.

Forløbet består af 5 samtaler og 5 kropsbehandlinger inkl. materiale

+ én gratis afsluttende opfølgende samtale

Pris for forløb:

8250 kr. 

Stress forløb

Læs om forløbet

Ved brug af metakognitive metoder får du målrettet hjælp til selv at finde konstruktive løsninger på de udfordringer, man som stress-/angstramt møder i sin hverdag. I metakognetiv terapi arbejder vi med at du kan slippe tankerne uden at gå ind dem og analysere og fodre dine tanker. Derudover kan jeg hjælpe dig med at sætte dig selv fri så dine tanker ikke styrer dit liv. Vi arbejder målrettet på, at motivere dig til at udfordre dig selv og afprøve de nye alternativer så du fremadrettet kan få din livskvalitet tilbage. Vi afhjælper også angst, søvnproblemer, hovedpine og spændinger som ofte følger med til en stress-/angsttilstand.

 

I min tid som behandler har jeg udarbejdet et forløb, hvor der er fokus på krop og psyke. Stress/angst symptomer sætter sig fysisk i kroppen og det kan være svært at finde sin vej ud af stress/angst. Derfor er der flere og flere der tyer til medicin fordi de ikke ved hvor de kan få den rette hjælp, så de kan leve og have det godt uden at stressen/angsten giver begrænsninger i deres liv.

Derfor behandler vi stress/angst med en blandning af terapi og kropbehandlinger. Forløbet består altså af en kombination af terapi og Kranio-sakral behandlinger, med henholdsvis 5 kropsbehandlinger og 5 samtaler. Hvis jeg vurderer at du har mere brug for samtaler end for kropsbehandlinger, så kan du godt for eksempel få en samtale eller to mere i stedet kropsbehandlingerne og omvendt. På den måde sikrer jeg mig at du får det der er mest effektivt for dig. Forløbet bliver afsluttet med en opfølgende samtale som er GRATIS. 

Du kan læse mere om Kranio-sakral under ‘Behandlinger.’

 

Stress har flere forskellige stadier, som ses herunder:

1. Positiv stress: Overskud, adrenalin, drive, god nattesøvn, positiv tilgang, god fordøjelse.
2. Negativ stress: Ingen pauser, tankemylder, kropssignaler/gener, humørsvingninger.
3. Alvorlig stress: Spekulationer/bekymringer, hjertebanken, koncentrationsbesvær, hukommelses”tab”, dårlig nattesøvn, overfladisk åndedræt, ustabilt humør.
4. Udmattelsesfasen: Sygemelding, kroppen siger fra, indsigt: brug for hjælp til at finde hvile.
5. Restitutionsfasen: Mental hvile, fysisk hvile, social hvile. Forsøger at finde egne ressourcer til at mestre symptomer.
6. Forebyggelsesfasen: Hjælp til at mærke, hvordan det står til. Justeringer og prioriteringer. Overblik over fremtiden.

De første symptomer på angst er:

– Hjertebanken eller uro i kroppen, der herefter udvikler sig til et angstanfald.

– Spændinger i musklerne, ørhed, ubehag i kroppen.

– Øget træthed.

– Vejrtrækningsbesvær/svimmelhed.

Forløbet gør, at du lærer at reagere ved de første symptomer og dermed stoppe angstanfaldet. I længden vil du opleve færre angstanfald og at kunne håndtere dem når de kommer. Du vil blive mødt hvor du er, med accept og anerkendelse. På den måde kan du udvikle dig og få redskaber til at håndtere din angst.