Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Lone Husted

Velværecoach, behandler & unge mentor

Indehaver af Treat Esbjerg Lone Husted:

Mit navn er Lone husted og jeg har 30 års erfaring med mennesker i forskellige livssituationer, derfor valgte jeg at blive lifecoach og kognitiv terapeut. Den erfaring jeg har fået efter mange år med unge og familier, har gjort at jeg ved lige præcis hvordan jeg kan støtte dig i din vej i livet, unge mennesker har jeg altid haft et stort hjerte for. Jeg har mange års erfaring som mentor, ungevejleder, underviser, pædagog inden for special området med børn og unges trivsel, hvilket gør at jeg er klædt godt på til at håndtere og hjælpe unge med deres udfordringer om det er angst, stress, selværd, depression.

Jeg har de sidste 6 år specialiseret mig i et koncept med fokus på det enkelte menneske, der hvor jeg skiller mig ud fra andre behandler, er at min livsfilosofi handler om at se det hele menneske, da ingen mennesker er ens, jeg tager altid udgangspunkt i dig og der hvor du er, med udgangspunkt i det fysiske og psykiske og hvor sundhed og ernæring hænger sammen. Når jeg arbejder med unge der har forskellige behov - så bliver det et helt unikt forløb der er skræddersyet til lige netop deres behov både fysisk og psykisk. 

Min tilgang er at møde dig med stor respekt, nærvær og empati. Jeg hjælper dig til at finde en afklaring på hvad der fylder i dig og hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe en balance i dit liv og komme fra a til b, så du selv finder de svar du har brug for. Jeg står ved din side og motivere og inspirere dig til at nå dine mål.

Jeg har gennem årene været personlig coach for mange unge mennesker, som havde mange forskellige udfordringer og behov, jeg brænder virkelig for at hjælpe og støtte unge mennesker med angst, stress, selvværd og depressioner. 

Jeg startede min selvstændige rejse med at udvikle ''Ungdomsliv'' med tilknytning til uddannelsinstitutioner hvor jeg var på Esbjerg gymnasium, Rybners og Ribe handelskole som fastholdels konsulent. Efterfølgende startede jeg Esbjerg stressklinik, hvor jeg havde et skønt og givende samarbejde med, Trine Pelle som er Psykomotorisk krops behandler, og sammen udviklede vi et forløb til stress ramte, vi hjalp mange mennesker ud af stress og jeg blev senere optaget af at udvikle et koncept hvor jeg arbejdede med fokus på forebyggelse, jeg har stor erfaring og viden inden for sundhed og ernæring som er en stor del af min forebyggelses strategi. 

 

Min baggrund

  • Manning Inspire: Life Coach uddannelse 
  • Rybners: Fastholdelses coach àsamtaler individuelt og på klassen
  • Esbjerg gymnasiet
  • Ribe handelskole
  • UU-Esbjerg: Unge og special vejleder
  • Nordvangskolen: AKT-medarbejder àmit arbejde bestod i at opbygge en relation med børn, unge og lærer for derved at skabe et tillidsforhold
  • Fanø Efterskole: Studievejleder, specialklasselære samt kontaktperson 

 Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk
CVR: 38484664