Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Angst - det behøver ikke sætte en stopper for livet.
Behandling der holder i længden.
Angst udgør 50 procent af den samlede sygdomsbyrde på ungeområdet. Den seneste undersøgelse fra Psykiatrifonden fra sommeren 2020 viser, at 130.000 danske unge  har symptomer på angst. Angst kan medvirke til at tilbageholde unge fra at finde uddannelse, arbejde og fra at fungere socialt. Det er noget, der kan gøres noget ved. Ved at arbejde med kroppen og det mentale, kan vi hjælpe den unge til at nedbryde angstens barrierer. Derudover give redskaber så den unge kan håndtere situationer med angst, lige fra at stå op om morgenen til at gå til jobsamtale. Fordelen ved dette tilbud er at det, modsat medicin, behandler angsten fremfor blot at fjerne symptomerne. Ungdomsliv har positive erfaringer og resultater med behandlingen.

Den unge lærer:
•    At give slip på angsten
•    At håndtere og kontrollere angsten
•    At få overskud i dagligdagen
•    Glæde og overskud
 
Pakken består af 1 indledende samtale,  behandlinger og krops behandlinger.
De første symptomer på angst er hjertebanken eller uro i kroppen, der herefter udvikler sig til et angstanfald. Forløbet gør, at den unge lærer at reagere ved de første symptomer og dermed stoppe angstanfaldet. I længden vil den unge opleve færre angstanfald og at kunne håndtere dem når de kommer. Den unge vil blive mødt hvor de er, med accept og anerkendelse. På den måde kan den unge udvikle sig og få redskaber til at håndtere sin angst.
 
Afspændingsbehandling / Kraniosakral: Når en person har angst, er kroppen i alarmberedskab hvilket er medvirkende til at udvikle et angstanfald. Behandlingen foregår på en briks med et specialdesignet tæppe med tyngde og puder til at deaktivere alarmberedskabet. Lette tryk og stræk underbygger samme formål i behandlingen. Den angstramte vil få indsigt og redskaber, så angstsymptomerne ikke tager over. Samtale og refleksion er en del af behandlingen.
 
Totum (Body sds) kropsterapeut: Alarmberedskabet skaber spændinger i kroppen, kropsterapeuten afhjælper spændingerne og sætter gang i blodcirkulationen i kroppen, hvormed angsten aftager. Behandlingen foregår på en briks, med tryk og pulserende massage teknikker, akupressur, åndedrætsøvelser samt behandling med diverse medianbaner. Hvilket medføre at klientens åndedræt frigiver spændingerne og giver mere energi. Ved at give slip på spændingerne og åndedrættet bliver der færre bekymringer og mere overskud, hvilket giver mulighed for at håndtere og slippe af med angsten.
 
Et forløb på 6 behandlinger / samtaler er prisen: 3595 kr.

_____________________________________________________________________________________________________________________________
 

Behandlingstilbud til unge.
Sådan finder du en vej til et værdigt liv gennem kroppens ressourcer.
Treat Esbjerg kan hjælpe unge med fysiske og psykiske problemstillinger til at skabe en større livskvalitet.

Akut
Til unge hvor der er opstået en akut situation, der har påvirket i en grad, at det kræver mere end en samtale. En situation hvor den unge er mærket fysisk af det, som der er gået forud. Det kan for eksempel være søvnproblemer, spændinger eller uro i kroppen, manglende energi og overskud mv.

Forløb
Til den unge der har en problemstilling at arbejde med. Det kan være at han døjer med hovedpine, træthed, aggressiv adfærd, problemer med at stå op og morgenen eller andet. Den unge kan komme i et 8 ugers forløb, hvor der arbejdes med udfordringen. For den unge er det relevant at komme kontinuerligt i en periode for at holde kroppen i balance og til at blive klar til at vedligeholde de redskaber, der arbejdes med ud fra den enkelte.

Undervisningsforløb
Et forløb handler om at få fat i de unges ressourcer gennem kroppen. Det tager tid at opbygge en relation og få den unge til at føle sig tryg, og derfor er der indlagt en kort samtale inden undervisningen går i gang.

Det kan give den unge:
•    Bedre søvn og øget koncentration
•    Mindske eller afhjælpe angst og depression
•    Ro i kroppen og hovedet
•    Energi og overskud i hverdagen
•    Øget livskvalitet
•    Ressourcer til at øge deres selvstændighed
•    Bedre fordøjelse

Et forløb på 6 behandlinger / samtaler er prisen: 3595 kr.
 Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
lone@treatesbjerg.dk
CVR: 38484664