Treat Esbjerg

Angst Forløb

Denne behandling er til alle der har problemer med angst.

Lær at give slip på angsten

Lær at håndtere og kontrollere angsten

Lær at få overskud i dagligdagen

Lær at opbygge glæde og overskud

Pris for forløb: (6 behandlinger)

4300 kr.

Angst Forløb

Læs om forløbet

Angst – det behøver ikke sætte en stopper for livet.
Behandling der holder i længden.

I min tid som behandler har jeg udarbejdet et forløb, hvor der er fokus på krop og psyke. Angst symptomer sætter sig fysisk i kroppen og det kan være svært at finde sin vej ud af angsten. Derfor er der flere og flere der tyer til medicin fordi de ikke ved hvor de kan få den rette hjælp, så de kan leve og have det godt uden at angsten giver begrænsninger i deres liv.

I den seneste tid hvor vi har levet under en pandemi som har berøvet vores frihed, har det for mange haft store menneskelige konsekvenser, som har sat sig i kroppen. Tankerne har fået frit løb og alt vi ser og snakker om er fyldt med frygt. 

Det kan jeg hjælpe dig med at komme til livs, som din tankementor hvor vi arbejder med et forløb omkring at slippe tankerne uden at gå ind i dine tanker og analysere dem og fodre dine tanker. Derudover kan jeg hjælpe dig med at sætte dig selv fri så dine tanker ikke styrer dit liv. Når dine tanker tager over, sætter det sig i kroppen så du blandt andet bliver drænet for energi.

 

 

De første symptomer på angst er hjertebanken eller uro i kroppen, der herefter udvikler sig til et angstanfald. Forløbet gør, at du lærer at reagere ved de første symptomer og dermed stoppe angstanfaldet. I længden vil du opleve færre angstanfald og at kunne håndtere dem når de kommer. Du vil blive mødt hvor du er, med accept og anerkendelse. På den måde kan du udvikle dig og få redskaber til at håndtere din angst.

Angst forløbet består af 3 samtaler og 3 Kranio-sakral behandlinger med Lone Husted, som har mange års erfaring med at hjælpe blandt andet unge med slippe deres angst. Hun har nemlig gennem flere år været personlig coach for mennesker, som har haft mange forskellige udfordringer og behov, som hun har taget højde for. Lone brænder virkelig for at hjælpe og støtte mennesker med både angst, stress, selvværd og depressioner, lige der hvor de er.

Hvis jeg vurderer at du har mere brug for samtaler end for kropsbehandlinger, så kan du godt få en samtale eller 2 mere i stedet kropsbehandlingerne. På den måde sikrer jeg mig at du får det der er mest effektivt for dig. 

Du kan læse mere om Kranio-sakral under ‘Behandlinger.’