Treat Esbjerg

Baby Kranio Sakral 

I langt de fleste tilfælde kan Kranio Sakral være effektiv og afhjælpe forskellige udfordringer, såsom:

Mave/tarm problemer

Søvnproblemer

Luft i maven

Kolik

Sutteproblemer

Pris for en behandling:

550 kr.

Baby Kranio sakral

Læs om behandlingen

 Du kender som forældre nok situationen hvor det i den første tid, kan være lidt anstrengende, at have en nyfødt baby! Det kan f.eks. være fordi din baby har luft i maven eller kolik som fører til mavekneb.

Det kan også være at din nyfødte af forskellige årsager har problemer med at sove igennem om natten. Din baby vil ikke sove og nattesøvnen er meget usammenhængende. Det tager på kræfterne, at have et barn der har ondt og er urolig og man føler magtesløshed over at man ikke ved hvad man skal stille op.  

Mange nyfødte har også problemer med spændt mave/ryg og sutteproblemer. Alt sammen ting som man som forældre ikke altid føler sig klædt på til at vide hvad man kan gøre, for at få afhjulpet disse problemer så baby kan finde ro.

 

En mor udtaler følgende om Baby Kranio Sakral:

” Vi blev mødt i rolige og rare omgivelser af Lone, der er en yderst behagelig og professionel terapeut! Jeg (en pyldret førstegangsmor) følte mig hurtigt tryg ved at lade min datter være i hendes hænder.

Med hensyn til selve behandlingen (vores datter har haft svært ved at holdes i søvnen og vågnet efter 10-15 minutter) har vi mærket en stor forskel efter første behandling, hvor der blev løsnet op i spændinger langs rygsøjlen.

Treatesbjerg og Lone kan jeg kun anbefale “

– Sofie Boye 

Få hjælp til nattesøvnen!

Nogle babyer har store problemer med at få samme hængende god søvn, og det er utrolig vigtigt da søvnen har en stor betydning de første 3 måneder. Det er der din baby vokser og bygger sit immunforsvar op. Er der udfordringer med søvnen og din baby kun sover 1 til 2 timer ad gangen er det vigtigt at få det tjekket, hvis det ikke går væk “af sig selv.

En undersøgelse fra 1986 viste, at 88% af nyfødte børn udsættes for skader i lettere eller sværere grad under fødslen. Uanset hvad, er der en god grund til at mange forældre har udfordringer i den første tid.

Hvad er Kranio Sakral terpi for babyer?

Kranio Sakral er en særdeles blid og rolig form for behandling, der kan have en god indvirkning på kroppens funktioner.

Ved brugen af Kranio Sakral Terapi til babyer og nyfødte arbejder jeg med: knogler, muskler, organer, membraner, bindevæv og nervesystem.

Gennem behandling med kranio-sakral kan jeg påvirke og forbedre nyfødte og babyers hormon-, immun-, og nervesystem.

Det er aldrig for sent at gribe ind! Men jo før barnet kommer i behandling desto lettere er det at løsne op. Og jo kortere tid vil barnet lide og undgå psykisk skade ved at være et “problem barn.” Det giver også dig som forældre mere overskud og energi i din hverdag så du kan være den forældre du gerne vil være.