Har du spørgsmål? Ring idag på
29 93 06 90

Få ryddet op og smidt ud i stress og affald. Body SDS (Body Self Development System) er kendt i vide kredse for at være særdeles effektivt. Ubalancer i kroppen er signaler til dig om, at noget i dit liv må ændres. Enten gør du for meget, ellers gør du for lidt. Din krop afspejler hvordan du lever, og derfor skal vi også lytte til den – helst før den skriger rigtig højt.

Body SDS handler om kroppens evne til at justere og helbrede sig selv. Systemet er et omfattende 1:1 behandlingssystem, hvor der tages udgangspunkt i hvordan du har det den pågældende dag. Både i din krop, men måske også hvordan du føler dig til mode og hvad der udfordre dig for tiden. Altsammen afhængigt af hvem du er og hvor meget du har lyst til at åbne dig op. Krop og psyke hænger sammen, så hvis du har lyst til at arbejde dybere ind i kroppens ubalancer, kan det være særdeles effektivt at deltage i behandlingen bl.a. ved hjælp af dit åndedræt. På briksen hjælpes kroppen tilbage til selvhelbredelse. Via afspænding, tryk og pulsering af muskelvæv og led, fjernes ophobninger og stress. Sammen med kostvejledning, kropsbehandling, og små ændringer i din adfærd, vil dine ubalancer gradvist forsvinde, og dermed skabe et bedre fundament.

Body SDS indeholder også en træningsform kaldet Grundtræning, som du kan blive klogere på her hos Treat Esbjerg.

 

Thomas Skjold Munch

Thomas er navnet og i København har jeg hjemme. For mig er det en kæmpe glæde at være blevet en del af Treat – blandt andet fordi mine ture til vestkysten kan noget helt specielt! Mange af mine kunder beskriver, at de føler sig 20 kilo lettere efter en behandling. Læs mere om mig her!

 

Ragni Narum

Jeg er norsk, men har boet i Danmark i over 10 år, og du kan huske mit navn på rav9. Mine kunder oplever altid færre smerter, bedre bevægelighed og velbehag dagene efter behandlingen! Læs mere om mig her :)

 Treat Esbjerg - Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 29 93 06 90
naervaer@treatesbjerg.dk