Lone Husted

Slip tankemylder og bliv glad

I dette forløb får du:

Fornyet energi og overskud i din hverdag ved at lukke ned for tankemylder.

Metoder og effektive strategier som du kan bruge i din hverdag

Lone Husted som tankementor der følger dig i dit forløb og tilrettelægger det efter dine behov, så hun sikrer sig du når i mål

Metoder du kan bruge uanset hvor du er i dit liv

Lavpraktisk viden omkring hvordan du slipper af med din tankemylder

Bevidsthed om hvordan du slipper af med din tankemylder

Bevidsthed om hvordan du lever det liv der er vigtigt for dig

Mulighed for fysiske og online samtaler

Slip tankemylder og bliv glad

Hvem er jeg?

Mit navn er Lone Husted og jeg er i mester i at hjælpe dig og klienter med at få mere overskud og energi i din hverdag og lukke ned for dit tankemylder. Jeg brænder for at hjælpe dig med at leve det liv du ønsker dig, til dig som føler dig energiforladt, og som trænger til at bevæge dig i din rigtige retning, så du med fornyet energi og overskud kan være dig selv.

Grunden til at jeg brænder for dét, er at jeg selv har været udfordret med tankemylder som i perioder har ødelagt min søvnkvalitet og mit overskud. Jeg har selv oplevet hvordan det satte mig i stå i forhold til mine drømt og initiativer dels i mit arbejde og i mit privatliv. Så jeg har selv gået vejen, og det gør det lettere for mig at hjælpe mine klienter, som har haft de samme udfordringer ved hjælpe af de redskaber og strategier jeg selv har brugt. 

Jeg har gennem flere år studeret og søgt faglig viden og sparring indenfor området og fandt selv nogle værktøjer, som hjalp mig og nu vil jeg også gerne hjælpe dig, til at leve mere i nuet.

Hvad synes mine klienter om min terapi?

“Jeg sad frustreret og fortvivlet i “grøften”. Coaching samtaler hos Lone fik mig tilbage på vejen og til at se fremad mod nye mål”
– Anette Thomsen

“Tak for alle redskaber – tak for at være så stærkt tilstede – for for at give mod til at møde livet og leve livet igen. I har taget nænsom hånd om min sårbarhed, og så har i for altid lagt en varm , støttende hånd på min ryg – tusind, tusind tak for den.”
– Sylvia Pedersen

“Lone Husted har gjort min datter er begyndt at tænke mere positivt og jeg mærker tydeligt at Sarah er blevet mere glad.”
– Heidi Martinez